Kwaliteitsmanager a.i. 1 maand geleden

Specificaties

Locatie Utrecht
Startdatum Onbekend
Einddatum Onbekend
Duur Onbekend
Uur Onbekend
Publicatiedatum 02/09/2020
Sluitingsdatum Onbekend
Tarief Onbekend

Opdrachtgever

Onbekend

Brokers (1)

Opdrachtbeschrijving:

Als kwaliteitsmanager a.i. bekleed je een staffunctie binnen twee werkmaatschappijen: Bouw Zuid en Onderhoud & Renovatie Midden West. Als Kwaliteit/Milieu (KM) Adviseur maak je deel uit van de vakgroep Kwaliteit/Milieu. Binnen de vakgroep Kwaliteit/Milieu worden door de KM-adviseurs zoveel mogelijk taken die voortvloeien uit de verschillende certificeringen centraal opgepakt. De vakgroep beheert in gezamenlijkheid met de veiligheidsadviseurs het managementsysteem. Je speelt een actieve rol bij het toetsen en verbeteren van de processen, vastgelegd in onze standaards. Je evalueert periodiek, aan de hand van in- en externe gegevensbronnen, of de organisatie in overeenstemming met het managementsysteem werkt, je bent betrokken bij audits en beoordeelt samen met de directie het gevoerde Kwaliteit- en Milieubeleid.

In zowel de tender, voorbereidings als uitvoeringsfase denk je mee in oplossingen voor de procesrisico's en ondersteun je collega's in de opvolging van bijvoorbeeld de Wet Kwaliteitsborging, FSC/PEFC en/of ISO 9001 / 14001 certificering en onze FLOW (processen). Je bent in staat om visie en beleid te vertalen naar operationele plannen.

Jouw expertise en enthousiasme werken aanstekelijk op al je collega's. Met Jouw professionele, vaktechnische houding gecombineerd met een informele werksfeer zorg je voor een optimaal resultaat. Daarom juist wordt jouw kennis en kundigheid op het gebied van Kwaliteit en Milieu enorm gewaardeerd door je collega's.

Functie-eisen:

Met jouw analytische vermogen, structuur en oog voor details excelleer je als Kwaliteits- en Milieukundige. Jouw passie voor kwaliteit en milieu in combinatie met een positieve energieke uitstraling maken dat je met enthousiasme je expertise weet over te dragen op de medewerkers van de werkmaatschappij. Je straalt vertrouwen uit en krijgt mensen in beweging door hun te laten inzien en te helpen in hoe dingen opgelost kunnen worden. Daarnaast heb je

* HBO werk- en denkniveau

* Kennis en ervaring als Kwaliteitskundige met milieukunde als pré.

* Een rijbewijs B

* 32-40 uur per week beschikbaar

Bijzonderheden:

Bedrijf actief in (woning)bouw, renovatie en onderhoud.