Utility Operator 1 maand geleden

Specificaties

Locatie Zuid-Holland
Startdatum Onbekend
Einddatum Onbekend
Duur Onbekend
Uur Onbekend
Publicatiedatum 06-06-2019
Sluitingsdatum Onbekend
Tarief Onbekend

Opdrachtgever

SIRE Information Technology ®

Brokers (1)

Opdrachtbeschrijving:

De Utility Operator rapporteert aan de utility operation supervisor. In deze operationele shift functie (24/7) ligt de focus op het bewaken en bedienen van de technische utiliteit installaties. Daarnaast wordt er ondersteuning geleverd aan onderhoud- en projectactiviteiten. Dit alles binnen de wettelijke en GMP-kaders van Maintenance & Utilities.

De Utility Operator werkt in een vaste ploeg van 4 personen dat onderdeel uit maakt van de 5 ploegen dienst, het Utility Operation shift team. Een ploeg bestaat uit twee utility operators en twee technicians.

Verbetervoorstellen, oplossingsgericht werken en een goed oog voor veiligheid is essentieel voor de functie. Net als proactief samenwerken met directe collega’s, overige EMa subafdelingen, FAC, ES, QC en OPS. De utility operator levert actieve ondersteuning om 24/7 utiliteiten te leveren aan de interne klanten. De utility operator is bereid om zich te scholen in bedrijfsspecifieke competenties en veranderende technische ontwikkelingen. Daarnaast is de utility operator bereid om zich verder te ontwikkelen en de geleerde competenties in de toekomst op een andere manier te gebruiken naar behoefte van het bedrijf.

Responsibilities

Verantwoordelijkheden:
- 24/7 leveren en bewaken van utiliteiten (incl. bemonstering);
- Lock Out Tag Out (LOTO) activiteiten;
- Assisteren bij technische root cause analyses;
- Ondersteuning verlenen aan de onderhoud- en project activiteiten;
- Zorgdragen voor effectieve communicatie tussen de verschillende klanten (intern/extern);
- Zorgdragen voor een veilige werkomgeving;
- Zich inzetten voor het continue verbeter van werkprocessen(CI).

Functie-eisen:

Bijzonderheden:

Our client is a professional organisation, based in Zuid-Holland Netherlands. Janssen Biologics wil op alle gebieden toonaangevend zijn. Niet alleen door het op de markt brengen van belangrijke nieuwe geneesmiddelen, maar ook door de toepassingsmogelijkheden van bestaande geneesmiddelen te vergroten.