Inkoopadviseur GWW (interim) – Den Bosch/ Roermond/ Maastricht 1 week geleden

Specificaties

Locatie Onbekend
Startdatum Onbekend
Einddatum Onbekend
Duur Onbekend
Uur Onbekend
Publicatiedatum 12 apr 2019
Sluitingsdatum Onbekend
Tarief Onbekend

Opdrachtgever

Onbekend

Brokers (1)

Opdrachtbeschrijving:

AevesBenefit is voor Rijkswaterstaat op zoek naar een:


Inkoopadviseur GWW

Organisatie

Rijkswaterstaat (RWS) is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Zij beheren en ontwikkelen de rijkswegen, -vaarwegen en -wateren en zetten in op een duurzame leefomgeving. Samen met anderen werkt Rijkswaterstaat aan een land dat beschermd is tegen overstromingen. Waar voldoende groen is, en voldoende en schoon water. En waar je vlot en veilig van A naar B kunt. Samenwerken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

Het onderdeel Programma’s, Projecten en Onderhoud (PPO) is een van de zeven landelijke organisatieonderdelen van Rijkswaterstaat. PPO werkt aan het onderhoud van rijkswegen, vaarwegen, bruggen, waterkeringen en sluizen en de bedieningsinstallaties in heel Nederland. Dit doen zij met uitdrukkelijke aandacht voor duurzaamheid, een veilige en gezonde leefomgeving en innovatie. Zo draagt Rijkswaterstaat actief bij aan de waterveiligheid van Nederland, doen ze proeven met smart mobility, intelligente transportsystemen en het hergebruiken van grondstoffen uit hun areaal. Samen met marktpartijen werkt Rijkswaterstaat innovatieve ideeën uit en passen die toe in haar projecten.

Bij PPO werken onder andere inhoudelijke adviseurs en managers op het gebied van techniek, inkoop, contracten, projectbeheersing en projecten. PPO’ers delen hun kennis onderling en werken elke dag aan de verbetering van hun werkwijzen. PPO werkt actief samen met de andere onderdelen van Rijkswaterstaat en de diverse externe partners, zoals gemeenten, provincies, waterschappen en marktpartijen.

Functie

Als inkoopadviseur GWW stel je het inkoopplan op. Hierbij houd je rekening met inkoopstrategieën, actuele kaders en wet- en regelgeving ten behoeve van Europese aanbestedingen en(meervoudig) onderhandse uitvragen. Jouw risicogestuurde inkoopplan stem je af op de mogelijkheden en ontwikkelingen in de markt en de marktbenadering. Hoewel jouw focus ligt op inkoop, houd je je ook bezig met contracten. Jij levert de inkoopinhoudelijke kant van een contract en ziet toe op de consistentie van het geheel. Je ondersteunt het aanbestedingsproces en adviseert bij de uitvoering over de naleving van het contract en contractwijzigingen.

Functie-eisen:

Voor deze interim functie dien jij te beschikken over de volgende kwaliteiten:

  • Afgeronde HBO- of academische opleiding;
  • Beschikken over een basis opleiding inkoop (Nevi 1 of vergelijkbaar);
  • 2-5 jaar relevante ervaring binnen GWW-sector;
  • Kennis van het werkproces aanleg en onderhoud en affiniteit met de sector grond-weg- en waterbouw;
  • Kennis van informatiesystemen (SAP), contractvormen (D&C) en voorwaarden (UAV-GC).

Bijzonderheden:

Voor deze leuke interim opdracht als Inkoopadviseur GWW is het mogelijk om zowel op detachering- of zzp-basis te werken.

Hieronder meer informatie:

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden/ uurtarief voor een medior;
  • Standplaats: Den Bosch/ Roermond/ Maastricht;
  • Start en doorlooptijd: mei 2019 voor 12 maanden met optie tot verlenging;
  • 32 – 36 uur per week en flexibiliteit in werklocatie;
  • VOG-screening verplicht.