INKOPER EUROPESE AANBESTEDINGEN 1 week geleden

Specificaties

Locatie Zwolle
Startdatum Onbekend
Einddatum Onbekend
Duur Onbekend
Uur Onbekend
Publicatiedatum 12 november 2018
Sluitingsdatum Onbekend
Tarief Onbekend

Opdrachtgever

Onbekend

Brokers (1)

Opdrachtbeschrijving:

Omdat Yacht blijft groeien, zoeken wij gedreven inkopers die graag van meerwaarde willen zijn voor onze opdrachtgevers (vaak de topwerkgevers van Nederland). Groei jij als Inkoper Europese aanbesteding met ons mee? Wij zijn op zoek naar kandidaten die willen werken in de regio Oost Nederland (Zwolle - Nijmegen- Enschede).

  • Als Inkoper Europese aanbesteding adviseer je over inkoop en aanbesteding en je begeleidt (Europese) aanbestedingstrajecten voor zowel individuele opdrachtgevers als multidisciplinaire teams.
  • Je ontwikkelt standaard hulpmiddelen (zoals inkoopvoorwaarden), stelt inkoop- en aanbestedingsprocedures op en maakt inkoopprocessen inzichtelijk.
  • Je ziet toe op de implementatie en uitvoering van het vastgestelde beleid, bewaakt de kwaliteit en voortgang en doet voorstellen tot bijstelling van het beleid.
  • Je voert inkoopanalyses uit en vertaalt deze naar inkoopactieplannen en -strategie├źn.
  • Je bent intermediair bij inkoop- en aanbestedingsprocessen of conflicten met leveranciers, aannemers e.d. en handelt claims af.
  • Je behandelt vakinhoudelijk de complexe zaken.

Functie-eisen:

  • Je bent een inkoop professional met een afgeronde HBO/WO opleiding met aanvullende opleidingen op het vakgebied inkoop (Nevi 1 en bij voorkeur Nevi 2);
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring en actuele kennis op het gebied van Europees aanbesteden van diensten;
  • Jouw kennis van de inhoudelijke en wettelijke veranderingen rondom het sociaal domein is actueel.

Bijzonderheden:

Yacht biedt je uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties in verschillende branches. Opdrachten waarin je inhoudelijk je ei kwijt kunt en waardoor je jezelf continu kunt blijven ontwikkelen. En ook snel je netwerk kunt vergroten. Uiteraard word je beloond met een marktconform salaris en bieden we je prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een mobiliteits- en pensioenregeling.

Wij komen graag in contact met kandidaten die op interimbasis willen werken alsmede kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan.