PROCES DESIGN ENGINEER 1 week geleden

Specificaties

Locatie Rotterdam
Startdatum Onbekend
Einddatum Onbekend
Duur Onbekend
Uur Fulltime
Publicatiedatum Onbekend
Sluitingsdatum Onbekend
Tarief € 70.000

Opdrachtgever

Onbekend

Brokers (1)

YER

Opdrachtbeschrijving:

Functie

Als Process Design Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de project design basis van projecten. Bij het ontwikkelen hiervan werk je onder andere samen met de engineering specialisten en de operationele business teams. Daarnaast zorg je voor de uitvoering van de benodigde reviews op SHE en kwaliteitsgebied en de uiteindelijke goedkeuring van de Project Design Basis. Ook tijdens de engineering en de bouw van het project blijf je normaal gezien als Design Engineer betrokken.

Daarnaast participeer je regelmatig in screening en scoping studies voor projecten, geef je advies over design-vraagstukken en neem je deel aan veiligheidsstudies (HAZOP’s).

Functie-eisen:

Profiel

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde technische opleiding, Master of Bachelor of Science (bij voorkeur Chemische Technologie).

Je beschikt over relevante kennis en ervaring op het gebied van process design en het maken van processberekeningen, opgedaan bij een bedrijf in de chemische/petroleum industrie of een ingenieurs bureau.

Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden, een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen en spreek je uitstekend Nederlands en Engels. Je bent proactief en kan zelfstandig werken en problemen oplossen.

Bijzonderheden:

Aanbod

Naast uitstekende primaire voorwaarden biedt onze opdrachtgever ook diverse secundaire voorwaarden zoals o.a. opleidingen, adv-dagen en flexibele werktijden