Freelance Business Controller voor overheidsinstantie 1 maand geleden

Specificaties

Locatie Combinatie standplaats Den Haag (2 dagen) + thuiswerken (1 dag)
Startdatum Onbekend
Einddatum Onbekend
Duur Onbekend
Uur Onbekend
Publicatiedatum 06/09/2021
Sluitingsdatum Onbekend
Tarief Onbekend

Opdrachtgever

Onbekend

Brokers (1)

Tags:

  • Business Controller
  • Controller

Opdrachtbeschrijving:

Voor een van onze relaties, een grote overheidsinstantie in de regio Den Haag, komen wij graag in contact met een freelance Business Controller. Duur van de opdracht is 2 tot 4 maanden (totdat een nieuwe vaste medewerker is gevonden en door jou is ingewerkt) voor circa 3 à 4  dagen per week. Combinatie van kantoor en thuiswerken.

Functie

Deze interim opdracht is ontstaan omdat er is besloten om het contract van de huidige Business Controller niet te verlengen. Hoewel de organisatie op zoek zal gaan naar een nieuwe vaste invulling voor deze rol, is besloten om deze rol nu op interim basis in te vullen zodat er de tijd kan worden genomen om een goede permanente vervanger te vinden.

In deze rol word jij de Business Controller voor de stafafdeling Juridische Zaken waar circa 60 Juristen werkzaam zijn. Je rapporteert aan de Manager Business Control die jou als het ware detacheert naar deze stafafdeling. Jij wordt de financiële Business Partner voor de Manager van deze grote stafafdeling. Je verzorgt typische business control taken inclusief begrotingen, input op het jaarplan en je verzorgt diverse maandrapportages. Daarnaast ontvang je af en toe ad hoc vraagstukken en je geeft gevraagd en ongevraagd advies. Vanuit de door jou goed onderbouwde rapportages ga je het gesprek aan met de betreffende stakeholder(s). 

Omdat je in een omgeving komt te werken met Juristen, is het van belang dat je hier mee om kan gaan: analytische vaardigheden, zorgvuldigheid, afspraak = afspraak, goede sociale en schriftelijke vaardigheden, etc. zijn competenties die hier extra van belang zijn. 

Functie-eisen:

  • Aantoonbaar WO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding
  • Ruime en recente Business Control ervaring
  • Affiniteit met (semi) overheidsomgeving en/of juridische/financieel zakelijke dienstverlening
  • Duidelijke/concrete communicatie, goede schriftelijke vaardigheden en een goede balans tussen organiatiesensitiviteit en "stevigheid".
  • Je beschikt over helicopterview maar hebt ook een oog voor details.


Aanbod

Marktconform.

Bijzonderheden: