Stone Business Associates

 

Gegevens

Adres Rivium Quadrant 59
Postcode 2909 LC
Stad Capelle a/d IJssel
Land Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 85 273 64 27
Email info@stone-ba.nl
 • Senior .NET Back-end Developer (Testautomatisering)

  3 dagen geleden

  Onbekend

  Functie De organisatie is druk bezig met een omvangrijk programma waarbij de bestaande kernsystemen optimaal moeten blijven functioneren. Als senior .NET back-end developer word je ingezet binnen het financieel domein en ben je onder andere verantwoordelijk voor: de ontwikkeling en het testen van de software (scrum based); het opstellen van testframeworks ten behoeve van testautomatisering (Specflow/Gluecode); lever je samen met je collega’s en de (domein)architect een constructieve bijdrage aan de technische oplossingsrichting; de ondersteuning van je collega ontwikkelaars; het functioneel en technisch ontwerp; de kwaliteitscontrole op de code; Het opzetten van testframeworks en dus diepgaande ervaring met Testautomatisering is een belangrijk onderdeel van deze functie. Op deze expertise ben jij in staat om het verschil te maken! De ontwikkelomgeving maakt o.a. gebruik van: C#, .NET (core), WCF/WEB API, MVC, CI/CD, MS Azure DevOps etc…
  1 broker
 • HR Business Partner

  5 dagen geleden

  Onbekend

  Functie In deze rol ben je HR verantwoordelijke in de breedste zin van het woord. Je begeleidt managers en medewerkers en geeft advies over verschillende HR-zaken. Dit kan gaan over performance, lastige recruitment vraagstukken, verzuim, ontslagzaken, vragen over het pensioen, or zaken etc. Daarnaast behoren tot jouw functie de volgende taken: 1e aanspreekpunt voor alle HR advies werkzaamheden; Ondersteuning bij alle lopende HR-projecten; Stroomlijnen van HR Processen en dus efficiënter maken; Je denkt mee wat er vanuit HR gezien nodig is om de organisatie verder te ontwikkelen en geeft hier advies over; Je zorgt voor verbinding tussen alle lagen van de organisatie; Je houdt van dynamiek en vindt het ook leuk om veel ballen in de lucht te houden.
  1 broker
 • HR Officer – Interim/

  1 week geleden

  Onbekend

  Functie Kerntaken en verantwoordelijkheden: Personeelsadministratieve ondersteuning van de binnenlandse en buitenlandse kantoren; Bewaken van de afspraken inzake ontwikkeling van medewerkers; Ondersteunen bij verbeteren van personele processen, standaardiseren procedures, werkinstructies en inrichting en gebruik van digitale HR systemen; Verwerken, doorgeven en afhandelen van alle personele mutaties; Onderhouden en beheren personeelsdossiers; Controleren verlof, verzuim- en urenregistratie; Toezien op naleven rechten en plichten conform CAO en bedrijfsspecifiek personeelshandboek; Opstellen diverse zakelijke correspondentie en overeenkomsten en aanvullende afspraken met individuele medewerkers; Toezien op het tijdig voeren van ziekteverzuimgesprekken en waarborgen effectief verzuimbeleid.
  1 broker