Stone Business Associates

 

Gegevens

Adres Rivium Quadrant 59
Postcode 2909 LC
Stad Capelle a/d IJssel
Land Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 85 273 64 27
Email info@stone-ba.nl
 • Programmamanager P&O

  2 dagen geleden

  Onbekend

  Functie Als leidinggevende van het programma P&O ben je verantwoordelijk voor de realisatie, inhoudelijke aansturing van inspanningen en projecten binnen het programma en voor het optimaliseren van de processen. Je geeft op een natuurlijke manier inhoudelijk leiding aan de collega´s binnen het programma P&O. Hierbij coach en begeleid je de opdrachtnemers binnen P&O als onderdeel van de beweging richting een nieuwe organisatiestructuur. Tenslotte ben je op strategisch niveau sparringpartner van de directie en het management. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de P&C cyclus.
  1 broker
 • Schade Actuaris/Data

  2 dagen geleden

  Onbekend

  Functie Je gaat meedraaien in het bestaande team ter aanvulling op de dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan standaardiseren van generieke werkzaamheden en het valideren van methoden en technieken. Daarnaast weet jij data te gebruiken om toekomstige risico’s te voorkomen. Kortom er zal veel te doen zijn omdat er nogal wat nieuwe producten gelanceerd zijn en reviews gedaan moeten worden de komende maanden.
  1 broker
 • Security Officer

  2 dagen geleden

  Onbekend

  Functie Door toename van de werkzaamheden (vraag van de klant en de ontwikkelingen in de markt) is uitbreiding van het security team noodzakelijk. Voor deze positie zoeken wij dan ook een ervaren Security Officer met aantoonbare werkervaring binnen Agile omgevingen. Een pragmatische aanpak past bij jou en daarnaast ben je het type die de mouwen opstroopt en van aanpakken weet. Met jouw kennis en ervaring functioneer jij prima op alle niveau’s! Voor welke werkzaamheden heeft de organisatie jou nodig? Je levert een belangrijke bijdrage aan de beveiligingsvisie en zorgt dat beveiligingsverbetering gerealiseerd worden; Je verzorgt quickscans, GAP analyses en BIA’s versus ISO 27K standaarden; Je lever een bijdrage aan het beveiligingskader; ontwerp, alignement gericht op een verdere ontwikkeling van het volwassenheidsmodel; Je werkt de security achterstanden weg door een betere inrichting van het security proces; Je ondersteunt de CISO bij een scala aan security activiteiten en draagt bij aan de security awareness van de organisatie en haar partners; Je converteert en verbetert het bestaande informatiebeveiligingsbeleid naar een meer Lean/Secure-Agile aanpak; Je beoordeelt de (juiste) implementatie of uitvoering van mitigatiemaatregelen en verzorg een PvA om bestaande problemen op te lossen; Je verzorgt security traingingen binnen de Agile teams.
  1 broker
 • AO/IC Adviseur

  2 dagen geleden

  Onbekend

  Functie Taken en verantwoordelijkheden: toetsen van de opzet van de Administratieve Organisatie (AO); uitvoering en waar nodig aanpassing van de Interne Controle (IC); beschrijven van de bedrijfsprocessen indien deze onvoldoende aansluiten; relatie leggen tussen de processen en de aanwezige bedrijfsinformatie; bijhouden van in- en externe ontwikkelingen in het brede vakgebied; koppelen van wet- en regelgeving aan de processen; deelnemen aan projecten, bijvoorbeeld op het gebied van rechtmatigheid.
  1 broker
 • Recruiter

  1 week geleden

  Onbekend

  Functie Prioriteren, coördineren en najagen van recruitmentplan; Structuur binnen recruitment brengen; Aansturen van organisatie in recruitmentproces; Moderniseren van het functiegebouw; Vacatures uitzetten bij partners; Borgen dat de gesprekken worden ingepland; Zorgen voor seamless onboardingsproces.
  1 broker