Stone Business Associates

 

Gegevens

Adres Rivium Quadrant 59
Postcode 2909 LC
Stad Capelle a/d IJssel
Land Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 85 273 64 27
Email info@stone-ba.nl
 • HR Business Partner

  3 uur geleden

  Onbekend

  Functie Wat ga je doen in deze opdracht? Je denkt mee wat er vanuit HR gezien nodig is om de organisatie verder te ontwikkelen en geeft hier advies over; Je neemt als Adviseur deel aan het MT van de directie en je adviseert en begeleidt het management bij HR vraagstukken. Overall gezien ben je de vertaler tussen de afdeling HR en de directie, je zorgt voor verbinding en zorgt dat alle neuzen dezelfde kant op staan.
  1 broker
 • HR Manager

  3 uur geleden

  Onbekend

  Functie Het belangrijkste wat jij meebrengt is rust en kalmte. Je houdt van een uitdaging, want geen dag is hetzelfde. Je bent een pragmatische HR Manager met o.a. de volgende verantwoordelijkheden: Alle dagelijkse werkzaamheden zodat de organisatie goed blijft functioneren (maar het liefst een stukje beter). Je signaleert knelpunten en geeft verbetervoorstellen; Je vertoont voorbeeldgedrag vanuit je rol als HR Manager en spreekt je collega’s en medewerkers aan op de juiste houding en gedrag; Daarnaast heb je een leidende rol bij 1 of meer complexe projecten, je kunt hierbij denken aan: Aanpak van het structurele personeelstekort -> hiervoor moet een (deel)plan gemaakt worden met antwoorden op vragen zoals “Hoe komen we aan het juiste personeel”, “Hoe behouden we het personeel” etc. Dit uiteraard in samenwerking met verschillende stakeholders. Plan van aanpak ontwikkelen mbt het hoge ziekteverzuim.
  1 broker
 • Learning specialist

  3 uur geleden

  Onbekend

  Functie Deze hands-on functie omvat de volgende taken: Beleid operationaliseren in processen & systeeminrichting; Beleid vertalen naar inrichting catalogus; Afstemming met diverse stakeholders; Aanpassen van opleidingsregeling; Op basis van best practices requirements LSP en LMS definiëren; Gehele implementatie LMS doorvoeren: o.a. afstemming IT, inrichting systeem, bijdragen aan communicatie, inleren admin etc.
  1 broker
 • IFRS Schade Jaarrekening Specialist

  22 uur geleden

  Onbekend

  Functie Samenstellen IFRS jaarrekening van deze schadeverzekeraar….PUNT
  1 broker
 • Drupal Developer

  22 uur geleden

  Onbekend

  Functie Als Drupal Developer ben je verantwoordelijk voor het doorontwikkeling en beheer van de webapplicaties.
  1 broker
 • Consolidatie Specialist

  22 uur geleden

  Onbekend

  Functie Je levert een belangrijke bijdrage aan de maandelijkse rapportagecyclus; Opstellen jaarrekeningen onder Dutch GAAP (met hoge complexiteit); Maandrapportages (inclusief consolidaties) en budgetrapportages voor de (groeps-)directie; Gevoel voor het samenwerken met accountants. Enkele jaren ervaring in de accountancy, daarna buiten de accountancy gewerkt; Helder in de communicatie richting de accountant en de interne klant.
  1 broker
 • Financial Controller

  1 dag geleden

  Onbekend

  Functie Afhankelijk van degene die wordt aangetrokken zal er een verdeling worden gemaakt tussen de projecten en het dagdagelijkse werk. Aan projecten geen gemis. Er is een Unit4 implementatie gaande, er wordt een nieuw financieringsmodel nagestreefd, op Treasury gebied moeten er stappen gezet worden en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Day to day werkzaamheden: Verzorgen van de maanafsluitingen en rapportages voor de Group; Mede verzorgen van een budget voor 2019; Verzorgen geconsolideerde Financiële rapportages volgens de richtlijnen van Dutch GAAP; Opstellen Accounting Papers volgens Dutch GAAP richtlijnen; Jaarafsluiting en Audit verzorgen in samenwerking met de externe Accountant; Group Accounting werkzaamheden. Tal van verbeterprojecten: Verbeteren en professionaliseren Planning&Control Cyclus; Professionaliseren maandafsluitingsproces; Handboek Accounting herschrijven/verbeteren; Ontwikkelen van een bank convenant monitoring model; ERP implementatie van Unit4 Business Warehouse; Ontwikkelen en implementeren van een FX strategie; Ontwikkelen van een lange termijn financial planning model; Nieuwe overeenkomst met de bank tot stand brengen; Tax risk scan uitvoeren; De consolidatie tool Tagetik updaten en laten aansluiten met de overige financiële rapportages.
  1 broker
 • Recruiter

  3 dagen geleden

  Onbekend

  Functie Samen met (hiring) managers stel je onder meer wervingsprofielen op, voer je selectiegesprekken en adviseer je over het gehele recruitment proces; Pro-actieve sourcing, effectieve recruitment marketing en campagnes, inclusief het optimaliseren van interne en externe netwerken en social media ten bate van de werving; Het voeren van selectiegesprekken met sollicitanten en (potentiele) kandidaten; Ondersteunen van de (hiring) managers bij het behalen van hun business doelstellingen; Fungeren als adviseur van de (hiring) managers en jouw HR collega’s; Bouwen van sterke interne relaties met managers en hen ondersteunen bij recruitment gerelateerde activiteiten; Samenwerken met jouw directe collega’s om de propositie, processen en resultaten van recruitment in de organisatie te blijven optimaliseren.
  1 broker
 • Sr. Financial Accounting Specialist

  3 dagen geleden

  Onbekend

  Functie Planning en Control test uitvoeren en deze verbeteren; Het integreren van systemen, processen en data naar het FSC; Overzicht bewaken en dit vertalen naar verbeteringen in het accounting proces.
  1 broker