Stone Business Associates

 

Gegevens

Adres Rivium Quadrant 59
Postcode 2909 LC
Stad Capelle a/d IJssel
Land Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 85 273 64 27
Email info@stone-ba.nl
 • Controller

  10 uur geleden

  Onbekend

  Functie De Controller is verantwoordelijk voor al de financiële activiteiten binnen de sales operatie binnen de Benelux. De Controller stuurt een klein team aan van twee collega’s op het kantoor in Zuid-Holland en is verantwoordelijk voor het tijdig en juist registreren van (financiële) transacties en het beschikbaar hebben van relevante en betrouwbare cijfers. Je kunt denken aan de volgende taken en verantwoordelijkheden: Voorbereiden van periodieke rapportages, jaarcijfers en ad-hoc rapportages; Verzorgen van (fiscale) aangiftes; Jij bent het aanspreekpunt op het gebied van compliance voor deze entiteit; Sterke focus op (verbeteren van) Internal control en processen; Ook hands-on meewerken is “part of the job”, er is zeker ruimte om het proces te verbeteren maar het (operationele) werk moet tot die tijd opgepakt worden! Businesspartner voor het sales en logistieke team en lid van het Benelux MT.
  1 broker
 • Recruiter

  14 uur geleden

  Onbekend

  Functie Verantwoordelijkheden: Afhandeling van het recruitmentproces (inclusief de administratie van het wervingsproces) van het begin van een vacature tot het aannemen van een werknemer; Ontwerpen van wervingsprofielen en functiebeschrijvingen; Het managen van kandidaten tijdens het recruitmentproces met het bouwen van effectieve relaties met behulp van jouw sterke communicatievaardigheden en het geven van feedback; Proactief werven door actief te zoeken via social media en het opbouwen van een effectieve talentenpool; Het onderhouden van een up-to-date database van onze kandidaten, zakelijke carrière website en LinkedIn pagina; Verantwoordelijk voor applicatiebeheer van het wervings systeem; Het rapporteren van KPI’s aan de HR-manager.
  1 broker
 • L&D Specialist

  14 uur geleden

  Onbekend

  Functie In this position, you will be responsible for: L&D Design & Development – You support in development of a capability framework for supply chain and take the lead in design and implementation of concrete development interventions; L&D Technology– You support in the specification, optimization and implementation of relevant L&D technology standards; L&D Processes – You support in professionalizing our L&D processes; Strong Vendor Base – You work closely with select L&D partners; Consultancy – You offer select L&D consultation as needed and prioritized to business, function and local teams; Communications – You support communications and change management initiatives around our programs and help build a strong L&D community.
  1 broker
 • Interim Credit Controller

  14 uur geleden

  Onbekend

  Functie Heel veel telefonisch contact met debiteuren (B2B Nederland en Belgie, beperkt voor Duitsland); Het managen en opvolgen van disputen in de organisatie (facturatie gerelateerd); Bewaken/verbeteren van het betaalgedrag en verlagen van de DSO; Maken van maandelijkse cashforecasts rapportage; Dossiers overdragen naar incasso.
  1 broker
 • Controller

  15 uur geleden

  Onbekend

  Functie We hebben geen functieprofiel ontvangen, maar wel een context. Vaak zegt dit nog meer dan de taken zelf. Hoe kun je deze verschillende bedrijven in de maakindustrie nog beter laten samenwerken? Het proces van productie beter laten lopen? En wat valt er te winnen uit de inkoop van de materialen, maar ook de verkoopprijs en de marges? En welke synergie is er te halen uit de bedrijven, die toch min of meer hetzelfde doen? Er zijn nog meer acquisities aanstaande, dus wellicht kun je ook helpen bij dat deel en de integratie van de bedrijven? Aan welke knoppen kunnen er gedraaid worden door de business, KPI rapportages opstellen en verbeteren is een nadrukkelijk onderdeel van je functie. Later in het jaar komt er vanuit de VS een ERP implementatie aan, mogelijk kun je daar ook een rol in spelen, al lijkt de Finance Manager de aangewezen persoon om daarvoor in de lead te zijn. Voorlopig gebeurt er vooral veel in Excel.
  1 broker
 • Mobile Front End Developer (IOS and Android)

  15 uur geleden

  Onbekend

  Functie We are looking for an experienced mobile developer who is responsible for developing, testing, installing and supporting new and existing mobile apps (IOS/Android). Developing and supporting various mobile apps; Managing mobile release deployments; Implementing operational solutions in various countries; Functional testing of the app.
  1 broker
 • HR Manager

  5 dagen geleden

  Onbekend

  Functie De HR Manager / HR Business Partner heeft onder ander de volgende taken: Je bent HR Business Partner in de meest brede zin, van urenbriefje tot ziekmelding, van een vroeg over pensioenen tot het ontslag van een medewerker, alles komt voorbij; Je bent waar nodig ook de strategische en tactische gesprekspartner voor de verschillende managers, je daagt uit en coacht ze, terwijl je ondertussen bezig bent met allerlei praktische operationele zaken; Ondersteuning van de verschillende management teamleden/managers bij het sturen en leiden van hun team in ontwikkelings- en veranderprocessen; Je snapt de dynamiek van een (soms 24/7) productie-omgeving en je wijzigt je planning à la minute om voorrang te geven aan andere prioriteiten; Meedenken en ontwikkelen van een personeelsstrategie die ons helpt de gestelde doelen en ambitie te behalen. Je denkt creatief maar onderbouwt dit met data; Je levert een actieve bijdrage aan HR-beleid en instrumenten; Ondersteuning bij verschillende HR-projecten (vanuit het hoofdkantoor).
  1 broker