Stone Business Associates

 

Gegevens

Adres Rivium Quadrant 59
Postcode 2909 LC
Stad Capelle a/d IJssel
Land Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 85 273 64 27
Email info@stone-ba.nl
 • Business Analist/ Functioneel ontwerper

  19 uur geleden

  Onbekend

  Functie Inventariseer je de business requirements, wensen en knelpunten in de informatievoorziening; Opstellen van acceptatiecriteria en requirements; In overleg met de Enterpise Architect; Processen overzien bij projectwijzigingen; Beschrijf en bewaak je de user stories en story maps om de backlog te visualiseren; Ben je op de hoogte van organisatieontwikkelingen, bedrijfsprocessen en bewaak je een optimale samenhang.
  1 broker
 • Financial Accountant

  1 dag geleden

  Onbekend

  Functie Grootboekadministratie verzorgen; Maandafsluiting; Rapportages (omzet, KPI en overige); (voorbereidende) Jaarafsluiting werkzaamheden; Het beschrijven van procedures, maken van AO/IC (verbeter)plannen; Deelnemen in de verschillende verbeterprojecten.
  1 broker
 • Incident/ Service Manager

  1 dag geleden

  Onbekend

  Functie Werkzaamheden omvatten oa: Incident, service en problem management; Je fungeert als eerste aanspreekpunt en incidentcoördinator; Je verzorgt de communicatie bij escalaties; Aansturen van servicedesk medewerkers; Incidenteel meehelpen op de helpdesk; Prioriteiten bepalen.
  1 broker
 • MS Exchange Migratie Consultant

  2 dagen geleden

  Onbekend

  Functie De organisatie onderneemt de nodige stappen om haar infrastructuur verder op orde te krijgen voor de toekomst. Een belangrijk onderdeel hiervan is de grootschalige migratie van haar MS Exchange omgeving (2010/2016) en de consolidatie naar 1 centrale (beheer)locatie. Er is al veel werk verzet en per direct is er behoefte aan een ervaren MS Exchange Migratie Consultant die met deze migratie aan de slag gaat.
  1 broker
 • Manager HR Operations

  1 week geleden

  Onbekend

  Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, optimaliseren en implementeren van effectieve en efficiënte HR- en salarisadministratie processen. Tevens draag je samen met de afdeling IT zorg voor verdere automatisering en digitalisering en het opzetten van een HR-IT landschap die passend is bij deze opdrachtgever. Daarnaast ben je o.a. verantwoordelijk voor onderstaande taken: Het in kaart brengen van het huidige HR-IT landschap, waarna je adviseert over de nodige verbeterslagen en deze ook implementeert; Het aanwijzen van verbeteringen in het Payroll proces en de implementatie daarvan; Coördinatie en levering van effectieve en kostenbesparende administratieve dienstverlening; Het ontwikkelen van workflows en een verbeterde werknemer portal (‘employee self service’) en de implementatie daarvan; Het aansturen en ontwikkelen van het zelfsturende Administratie en Payroll team; Het toezien op het consistent toepassen van de arbeidsvoorwaarden; Het toezien op het juist, continue borgen van kennis.
  1 broker