YER

 

Gegevens

Adres Hogehilweg 16
Postcode 1101 CD
Stad Amsterdam
Land Nederland
Telefoonnummer +31 (0)20 697 50 11
Email Onbekend
 • MECHANICAL ENGINEER

  1 maand geleden

  Weert

  FUNCTIE Maakt tekeningen (2D + 3D) en stuklijsten en bijbehorende technische documentatie voor klantorders. (m.n. tooling en klantspecifieke aanpassingen) Maakt layout tekeningen van machine opstellingen ten behoeve van verkoopondersteuning. Maakt folie-tekenigen van de bijbehorende verpakkingen van klantorders Verleent technische kennisondersteuning aan Productie, Sales en Service.
  1 broker | Fulltime
 • EQUIPMENT INSPECTEUR L2 / IK&T2

  1 maand geleden

  Botlek Rotterdam

  FUNCTIE De Fixed Equipment Inspecteur; Evalueert de resultaten van de inspecties en doet aanbevelingen voor reparaties aan de organisatie Draagt zorg voor een goede communicatie met de Engineering afdeling, de mechanical job leaders en diverse aannemers betrokken bij de onderhoudsstops Vervult in het kader van de IVG de rol van "Inspecteur" met de daarbij behorende taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden De inspectiewerkzaamheden bestaan o.a. uit het controleren van de technische staat van drukhoudende toestellen en leidingwerk, het bijwonen van druktesten voor veiligheidstoestellen en het interpreteren van de door onderaannemers aangeleverde niet destructieve onderzoeksresultaten. Een goede communicatie met de onderhoudsorganisatie is hierbij essentieel. Je biedt ondersteuning aan werk dat veroorzaakt is door onverwachte manifesterende degradaties van Static Equipment. Je beoordeelt en analyseert deze degradaties in samenwerking met de Static Equipment Engineer.
  1 broker | Fulltime
 • LOGISTIC ENGINEER

  2 maanden geleden

  Friesland

  FUNCTIE Als Logistic Engineer ben je werkzaam binnen de afdeling Supply Chain. Je ondersteunt de organisatie met het optimaliseren van diverse logistieke processen. Je zult deelnemen in verschillende interdisciplinaire projecten waarbij je met direct samenwerkt met verschillende collega’s. Data selecteren en analyseren uit verschillende informatiebronnen en deze verwerken tot nieuwe rapportages zal jouw hooptaak zijn. Op basis van nauwkeurige data doe jij aanbevelingen voor verbeteringen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het S&OP planningsproces van de locatie. Waar houd jij je mee bezig? Het initiëren, leiden en implementeren van diverse supply chain projecten; Het opstellen en optimaliseren van het S&OP proces; Het beheren, ontwikkelen en implementeren van KPI’s en rapportages; Zorgdragen voor correcte opvolging van aanbevelingen.
  1 broker | Fulltime
 • OPERATIONEEL INKOPER

  2 maanden geleden

  Drenthe

  FUNCTIE Als inkoper ben jij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van producten/grondstoffen/halffabricaten/onderdelen. Jij doet een analyse van de voorraad en bepaalt wat erbij gekocht dient te worden om de productie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. In overleg met de leveranciers breng jij in kaart welke grondstoffen en hoeveel grondstoffen er nodig zijn om de productie zo goed mogelijk te laten verlopen. Tevens ben jij verantwoordelijk voor een aantal administratieve taken, waaronder het maken van inkoopplannen, prijs- en contractafspraken met leveranciers, het opstellen van bestellijsten, het afhandelen van facturen, klachtafhandeling en kosten optimalisaties. Daarnaast heb jij in de rol als inkoper contact met verschillende afdelingen zoals planning en productie. 
  1 broker | Fulltime