Dosign

 

Gegevens

Adres Marconiplein 20
Postcode 3025 AV
Stad Rotterdam
Land Nederland
Telefoonnummer +31 10 477 01 01
Email rotterdam@dosign.com
 • INTERIM PROJECT ENGINEER

  1 dag geleden

  Rotterdam

  INTERIM PROJECT ENGINEERING VOOR IN DE OFFSHORE! In deze vacature zijn wij voor een van onze opdrachtgevers op zoek naar een projectmatig inzetbare Project Engineer. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de uitvraag van de behoeftes van de interne klant. Je bent de drijvende kracht achter het formuleren van de technische specificaties en samen met je collega's verantwoordelijk voor controleren van het uitbesteden van het engineerings- en tekenwerk. Een veelzijdige en afwisselende rol waarbinnen zowel je technische als communicatieve vaardigheden op de proef worden gesteld. De organisatie is een zeer toonaangevende internationale speler in hun marktsegment. Op basis van het aangenomen werk dienen er aanpassingen aan het materieel gemaakt te worden. Rondom deze wijzigingen heeft de Project engineer een sleutelrol. Ben jij de technisch sterke en communicatief vaardige Project Engineer die wij zoeken? Zoek jij projectmatig werk binnen een grote internationale speler? Reageer dan direct! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Uitvragen van behoeftes bij interne klant; Behoeftes toetsen op haalbaarheid en maakbaarheid; Uitwerken van technische eisen; Overleg met collega's over uit te besteden werk; Contact onderhouden met contractors; Werk van contractors beoordelen en hier op aansturen; Zorgdragen voor correcte en zorgvuldige documentatie van de projecten.
  1 broker | Tot 1 jaar | startdatum: In Overleg
 • TEKENAAR W-INSTALLATIES

  6 dagen geleden

  Rotterdam

  INTERESSANT VOOR FREELANCERS OF KANDIDATEN IN LOONDIENST. Voor een van onze opdrachtgevers, een allround installatiebedrijf, zijn wij op zoek naar een ervaren Tekenaar W-installaties. Het gaat dan om gebouwgebonden installaties zoals, centrale verwarming, lucht, gekoeld water, medische gassen en sanitair. In deze functie zal je het tekenwerk verrichten met StabiCAD. Daarnaast zal er een mogelijkheid kunnen ontstaan waarin je het revisiewerk in Nordined zal verwerken. Voor deze functie is in ieder geval ervaring met StabiCAD noodzakelijk. Daarnaast is een afgeronde opleiding in de richting installatietechniek of werktuigbouwkunde op MBO gewenst. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Met behulp van StabiCAD genereren van tekeningen voor werktuigbouwkundige installaties; Uitwerken van detail tekeningen van W-installaties; Eventueel verwerken van revisie gegevens in Nordined; Controleren en analyseren van tekeningen van derden.
  1 broker | 6 Maanden | startdatum: 01-11-2018
 • DOCUMENT CONTROLLER

  1 week geleden

  Omgeving Bergen op Zoom

  VERZORGING VAN DE DOCUMENTENSTROOM BINNEN DE INDUSTRIE Voor een productiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie ben ik op zoek naar een gedreven Document Controller. In deze functie kom je te werken op de afdeling Engineering en maak je deel uit van dit team. Vind jij het leuk om het aanspreekpunt van projectleiders (wereldwijd) te zijn en zit het in je om dienstverlenend te werk te gaan? Reageer dan direct. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Dragen van verantwoordelijkheid voor de documentenstroom, zoals tekeningen en engineeringsdocumenten; Zorgdragen voor de meest actuele informatie en documentatie; Actueel houden van informatie en zorgen voor uniformiteit en archivering van de documenten; Aanspreekpunt voor projectmedewerkers met betrekking tot het document control proces.
  1 broker | Lange termijn | startdatum: In overleg
 • ENGINEER INSTRUMENTATIE IN DE INDUSTRIE

  1 week geleden

  Regio Oisterwijk

  INSTRUMENTATIE ENGINEER GEZOCHT VOOR INGENIEURSBUREAU IN DE HIGHTECH INDUSTRIE Voor een van onze opdrachtgevers, een allround installatie- en ingenieursbureau, zijn wij op zoek naar een ervaren Instrumentatie Engineer. In deze functie zal je veel werkzaamheden doen gericht op het gebied van veiligheid. Denk hierbij aan het classificeren van ATEX zones en het aanvullen van P&ID's op het gebied van veiligheid. Daarnaast zal je actief betrokken zijn bij het toekennen van SIL classificaties aan instrumentatie loops en het uitvoeren van EX-i berekeningen. De organisatie doet veel projecten op locatie bij ASML in Veldhoven. Jij zal als Instrumentatie Engineer betrokken zijn bij de nieuwbouw van een productielocatie van ASML en diverse renovatie projecten. Op dergelijke projecten worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van instrumentatie toegepast. Gezien de hightech omgeving van ASML, staan veiligheid en kwaliteit bovendien hoog in het vaandel. Er kan dus met recht gesproken worden van een uitdagende functie en daarom zijn wij op zoek naar iemand met enkele jaren ervaring als Instrumentatie Engineer. De organisatie heeft de nadrukkelijke wens uitgesproken tot een vast dienstverband. Echter worden ZZP'ers ook aangemoedigd om te reageren indien zij op zoek zijn naar een langdurig project. Ben jij de ervaren Instrumentatie Engineer die wij zoeken en spreekt de omschrijving je aan? Reageer dan direct! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Classificeren van ATEX zones; Opstellen van I/O lijsten; Uitvoeren van EX-i berekeningen; Aanvullen van P&ID's op het gebied van veiligheid; Toekennen van SIL classificaties aan Instrumentatie loops; Selecteren en specificeren van veldinstrumentatie.
  1 broker | Intentie vast dienstverband | startdatum: Per direct
 • FREELANCE TECHNICIAN E&I

  1 week geleden

  Botlek Rotterdam

  FREELANCE TECHNICIAN ELEKTROTECHNIEK & INSTRUMENTATIE VOOR EEN PRODUCTIEBEDRIJF Voor een productiebedrijf zijn we op zoek naar een ervaren Freelance Techncian E/I waarbij je verantwoordelijk bent voor het onderhouden, testen en repareren van Elektrotechnische installaties op het gebied van Elektrotechniek en Instrumentatie. De werkzaamheden zijn zowel preventief als correctief en voer je zelfstandig uit aan de hand van werkopdrachten, storingsmeldingen of aan de hand van werkinstructies. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als correctief; Het oplossen van storingen, het uitvoeren van testen en inbedrijfstellen van E&I systemen; Testen van het beveiligingssysteem; Het in- en uitbouwen, repareren, kalibreren en testen van apparatuur; Zorg dragen voor een correcte naleving van voorschriften m.b.t. kwaliteit, milieu, veiligheid en arbo; Ondersteunen van (junior) technicians E&I; Controleren en uitgeven van diverse vergunningen. DOSIGN FREELANCE Deze opdracht zal worden uitgevoerd via Dosign Freelance. Je werkt bij onze opdrachtgever en factureert naar Dosign. De administratieve zaken regelen wij. Jij krijgt binnen 14 dagen betaald na factuurdatum, ongeacht de betalingstermijn die de opdrachtgever hanteert.
  1 broker | Freelance opdracht | startdatum: In overleg
 • WERKVOORBEREIDER MECHANICAL

  1 week geleden

  Vlissingen

  WERKVOORBEREIDER Dosign is voor één van haar opdrachtgevers op zoek naar een ervaren werkvoorbereider mechanical. Het gaat om een project voor de lange termijn. De opdrachtgever houdt zich bezig met het produceren van diverse soorten brandstoffen. Als werkvoorbereider mechanical ben je onder andere verantwoordelijk voor het voorbereiden van werkopdrachten en het aansturen van contractors. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Voorbereiden van werkopdrachten; Aanvragen en opstellen van offertes; Bepalen en selecteren van materialen; Aansturen van contractors; Overleg plegen met diverse disciplines.
  1 broker | Minimaal 1 jaar | startdatum: 1 November
 • SENIOR MECHANICAL ENGINEER

  2 weken geleden

  Regio Eindhoven

  SENIOR MECHANICAL ENGINEER GEZOCHT VOOR EEN HIGH-TECH BEDRIJF Voor een goede klant zoeken wij in de regio Eindhoven een Sr. mechanical engineer. Het bedrijf werkt met innovatieve opdrachten in de High-Tech fijnmechanica. In het bedrijf zelf is een enorme hoeveelheid beschikbare kennis en heeft aandacht voor de groei en ontwikkeling van hun personeel. Ze werken met complexe technologische ontwikkel- en maakprojecten. Met deeltrajecten en complete projecten van conceptfase tot en met de serieproductie ontzien zij de klanten. Herken jij je in het onderstaande profiel, reageer dan direct! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Samenwerken met collega's van verschillende disciplines; Verantwoordelijk voor de technische definitie en invulling van een multidisciplinair project; Opstellen van een programma van eisen in nauw overleg met de klant; Opstellen van concrete technische specificaties; Verantwoordelijk voor het concept, ontwerp, realisatie en integratie van de mechanische architectuur; Leiden van het projectteam op technisch gebied; Toezien op het budget en planning van het project.
  1 broker | Intentie vast dienstverband | startdatum: Per direct
 • BIM-MODELLEUR ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES REGIO TILBURG

  2 weken geleden

  Regio Tilburg, NB

  BIM-MODELLEUR GEZOCHT VOOR EEN MULTIDISCIPLINAIR INSTALLATIEBEDRIJF Voor onze opdrachtgever, een multidisciplinair installatiebedrijf in de regio Tilburg, voornamelijk actief in de utiliteit, zijn wij op zoek naar een BIM-modelleur. Je gaat je bezighouden met het elektrotechnische aspect van diverse multidisciplinaire projecten voor o.a. ziekenhuizen, grote kantoorcomplexen, datacenters en grote multifunctionele complexen. Het gaat om een langdurig project met uitzicht op een vast dienstverband. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Modelleren van elektrotechnische tekeningen; Uitvoeren van clashcontroles; Vullen van BIM-modellen met Elektrotechnische installaties; Overleggen en intensief samenwerken met collega's van de afdeling Werktuigbouwkunde.
  1 broker | Intentie vast dienstverband | startdatum: Per direct
 • MECHANICAL PROJECT ENGINEER

  2 weken geleden

  Geleen

  MECHANICAL PROJECT ENGINEER BINNEN EEN CHEMISCHE PRODUCTIEOMGEVING Wij zijn op zoek naar een ervaren mechanical project engineer. Als engineer zul je werkzaam zijn binnen een chemische productie omgeving. Je hebt ervaring met TA projecten. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Opzetten en coördineren van Piping / Mechanical engineering projecten, van engineering tot constructie en oplevering; Haalbaarheidsstudies uitvoeren en controleren; Verantwoordelijk voor veiligheid, budget, planning en engineering van projecten; Waarborgen dat de projecten aan alle kwaliteitseisen en geldende standaarden voldoen; Uitbesteden van engineering en constructie aan contractors; Werkzaamheden coördineren met interne afdelingen en ingehuurde contractors.
  1 broker | Langlopend Project | startdatum: ASAP
 • CONSTRUCTIE SUPERVISOR E&I

  2 weken geleden

  Bergen Op Zoom

  CONSTRUCTIE SUPERVISOR E&I CHEMISCHE PRODUCTIEOMGEVING Voor één van onze opdrachtgevers, een internationaal ingenieursbureau, zijn wij op zoek naar ervaren supervisor E&I. Je zult als supervisor werkzaam zijn op een chemische plant en zult daar de supervisie hebben op verschillende constructie projecten. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Supervisie op E&I werkzaamheden op een productieplant; Troubleshooten en schakel tussen ingenieursbureau en uitvoering; Verantwoordelijk voor progressie volgens planning; Uitvoeren van visuele inspecties; Afwerken punch lists; Organiseren van toolboxmeetings en eventuele incident onderzoeken; Input geven voor meer- minderwerk.
  1 broker | Langlopend Project | startdatum: December 2018
 • CONSTRUCTIE SUPERVISOR PIPING / MECHANICAL

  2 weken geleden

  Bergen Op Zoom

  CONSTRUCTIE SUPERVISOR PIPING & MECHANICAL CHEMISCHE PRODUCTIEOMGEVING Voor één van onze opdrachtgevers, een internationaal ingenieursbureau, zijn wij op zoek naar ervaren Piping / Mechanical supervisors. Je zult als supervisor werkzaam zijn op een chemische plant en zult daar de supervisie hebben op verschillende constructie projecten. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Supervisie op Piping en Mechanical werkzaamheden op een productieplant; Troubleshooten en schakel tussen ingenieursbureau en uitvoering; Verantwoordelijk voor progressie volgens planning; Uitvoeren van visuele inspecties; Afwerken punch lists; Organiseren van toolboxmeetings en eventuele incident onderzoeken; Input geven voor meer- minderwerk.
  1 broker | Langlopend project | startdatum: December
 • ZZP ENGINEER MACHINEBOUW

  3 weken geleden

  Noord - en Zuid Holland

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR ZZP'ERS MET ERVARING IN DE MACHINEBOUW! Dosign is op zoek naar zzp'ers met ruime ervaring in de machinebouw. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar machinebouwers met ruime ervaring met het ontwerpen en verbeteren van machines. Jij zal als zzp'er aan de slag gaan en daarbij de voordelen van Dosign Freelance ervaren. Zo betalen wij zzp'ers uit binnen 15 dagen, hebben wij een groot netwerk aan opdrachtgevers en kunnen wij je administratie uit handen nemen. Kunnen wij wat voor elkaar betekenen? Neem dan contact met ons op! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Ontwerpen van machines op basis van de wensen van de klant; Vernieuwen en aanpassen van bestaande machines; Begeleiden van de ontwikkeling van diverse machines; Vervaardigen van productietekeningen van de machines; Overleggen met productie en andere afdelingen binnen de organisatie; Het technisch ondersteunen van de sales afdeling.
  1 broker | Projectduur | startdatum: In overleg
 • LABVIEW SPECIALIST

  3 weken geleden

  Haaksbergen

  OPZETTEN, BEGELEIDEN, UITVOEREN EN ANALYSEREN VAN TESTEN IN LABVIEW Onze opdrachtgever bedenkt en ontwikkelt hoogstaande oplossingen voor signaleringen. Denk hierbij aan tunnels, vliegvelden, boorplatformen etc. Op dit moment zijn zij bezig met de afronding van een high end en innovatief project waarbij licht centraal staat. Voor het opzetten en begeleiden van de tests, zijn zij op zoek naar een ervaren engineer met goede kennis van Labview. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Opzetten test methodes in samenwerking met Projectleider; Begeleiden van de test; Analyseren resultaten; Aanbevelingen doen; Overdragen kennis van Labview aan collega's.
  1 broker | Intentie vast dienst | startdatum: in overleg
 • ZZP ENGINEER STAALBOUW

  3 weken geleden

  Noord - en Zuid Holland

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR ZZP'ERS MET ERVARING IN DE STAALBOUW! Dosign is op zoek naar zzp'ers met ruime ervaring in de staalbouw. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar engineers met ruime ervaring in de staalbouw. Jij zal als zzp'er aan de slag gaan en daarbij de voordelen van Dosign Freelance ervaren. Zo betalen wij zzp'ers uit binnen 15 dagen, kunnen wij je administratie uit handen nemen en hebben wij een groot netwerk aan opdrachtgevers. Kunnen wij wat voor elkaar betekenen? Neem dan contact met ons op! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Ontwerpen van staalconstructies en eventuele bijbehorende fundaties; Uitwerken van tekeningen met behulp van het software pakket Tekla; Je bent regelmatig op locatie aan het inmeten voor nieuwe of bestaande constructies; Je voert je werkzaamheden uit volgens diverse (veiligheids)normen.
  1 broker | Projectduur | startdatum: In overleg
 • FREELANCE BIM MODELLEUR W-INSTALLATIES

  3 weken geleden

  Rotterdam

  DOSIGN ZOEKT NU EEN FREELANCE BIM MODELLEUR W-INSTALLATIES IN DE UTILITEIT. Ben jij een freelance engineer die uitblinkt in z’n vakgebied? Ben jij verantwoordelijk, eigen baas en wil je goed verdienen? Bij Dosign Freelance vind je interessante projecten bij technische topbedrijven in binnen- en buitenland. Als startende of ervaren engineer geven wij je de ultieme mogelijkheid om je expertise te laten gelden in jouw technische vakgebied. Zonder je druk te hoeven maken over randzaken als administratie, belastingen, verzekeringen en acquisitie. Onze opdrachtgever is een werktuigbouwkundig installatiebedrijf welke zich al sinds de oprichting zo'n 30 jaar geleden bezig houdt met de meest complexe installatieprojecten binnen de utiliteitsbouw. Met zo'n 75 man personeel zet het bedrijf zich in om hoogwaardige kwaliteit te leveren. Op dit moment zijn zij op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde Freelance BIM Modelleur W-installaties die zelfstandig te werk kan gaan met complex modelleerwerk. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Het zelfstandig modelleren in Revit; Het aanmaken van families in Revit; Het zelfstandig uitwerken van ontwerp, werktekeningen, sparingstekeningen, principeschema's, maatvoering en detailtekeningen; Het deelnemen aan clash controls; Het uitwerken van technische ruimten aan de hand van een schets; Het controleren van modelleerwerk en het verwerken van benodigde aanvullingen; Het analyseren van diverse tekeningen en knelpunten in de voortgang van het project tijdig signaleren; Het samen met de Projectleider opzetten van planningen en het bewaken hiervan; Het deelnemen aan het werkoverleg; Het onder leiding van de technicus maken van berekeningen en voorlopige selecties; Het sporadisch en in overleg aanvragen en versturen van offertes, technische specificaties en maatschetsen en het doen van bestellingen.
  1 broker | Op freelance basis | startdatum: Per direct