Dosign

 

Gegevens

Adres Marconiplein 20
Postcode 3025 AV
Stad Rotterdam
Land Nederland
Telefoonnummer +31 10 477 01 01
Email rotterdam@dosign.com
 • PROCESS (SIMULATION) ENGINEER

  2 weken geleden

  Dinteloord

  PROCESS (SIMULATION) ENGINEER GEZOCHT! Voor een van onze opdrachtgevers in de procesindustrie zijn we per direct op zoek naar een Process Simulation Engineer. In deze functie voor je processimulaties uit ten behoeve van diverse productieprocessen en onwikkel je mathematische modellen. Krijg jij energie van werken in de proceisndustrie? Solliciteer dan direct! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Ontwikkelen van modellen binnen de procesindustrie, gericht op duurzaamheid, biobased economy en energiebesparing. Je werkt nauw samen met specialisten op het gebied van procestechnologie, simulatie en process engineering.
  1 broker | Minimaal 6 maanden | startdatum: Z.s.m.
 • JR PROJECTLEIDER CONSTRUCTIE

  3 weken geleden

  Regio Rotterdam

  UITDAGENDE ROL IN DE CONSTRUCTIE MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN! Als jr Projectleider pak je zoveel mogelijk werk uit handen voor de Projectleider. Je hebt een breed takenpakket en gaat je onder andere bezig houden met calculatiewerk, materialen bestellen, klant contact en de werkzaamheden van de voormannen coördineren. Heb je hands-on mentaliteit en een achtergrond als werkvoorbereider of uitvoerder? Dan komen we graag met jou in contact! Het betreft in eerste instantie een projectmatige inzet om de huidig jr Projectleider te ondersteunen. Op termijn kan dit omgezet worden in een vaste positie en zijn er doorgroeimogelijkheden. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Afstemmen en coördineren van de werkzaamheden binnen het eigen team en met subcontractors; Calculatiewerkzaamheden; Bestellen van materialen; Inmeten op site; Planningen opzetten en beheren; Supervisie tijdens site werkzaamheden en risico's inventariseren; Klantcontact onderhouden.
  1 broker | 12+ maanden | startdatum: In overleg
 • SR. ENGINEER ELEKTROTECHNIEK VOOR EEN INDUSTRIEEL PROJECT

  3 weken geleden

  Regio Elsloo

  SR. ENGINEER ELEKTROTECHNIEK GEZOCHT VOOR EEN INSTALLATIE- EN INGENIEURSBUREAU Voor een van onze opdrachtgevers, een allround installatie- en ingenieursbureau, zijn wij op zoek naar een Senior Engineer Elektrotechniek. In deze functie zal je betrokken zijn bij de nieuwbouw van een industriële stoomfabriek in Amsterdam. De complete engineering wordt echter uitgevoerd vanuit de vestiging in de regio van Elsloo. Als Senior Engineer zal je sturing geven aan een groep designers/engineers. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de basic engineering van diverse laagspanningsinstallaties zoals hoofdverdelers, verdelers, subverdelers, verlichting en kabelwegen. Je stelt de rekwisities en typicals op en voert kabelberekeningen uit middels intellec. De bovengenoemde laagspanningsinstallaties zijn onderdeel van een 10kV station en bijhorende trafo's van 2500kW. Deze installaties zijn onderdeel van de 16 Bar stoomfabriek op locatie bij Albemarle Netherlands BV. Deze organisatie maakt onder andere katalysatoren voor de petrochemische industrie. De stoom die in de nieuwe fabriek geproduceerd wordt, zal bijdragen aan het goede verloop van diverse chemische processen. Het project zal minimaal een jaar in beslag nemen en deze functie wordt zodoende op projectbasis ingevuld. ZZP'ers worden ook aangemoedigd om te reageren. Ben jij de Senior Engineer die wij zoeken en spreekt de omschrijving je aan? Reageer dan direct! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Aansturen en controleren van designer/engineers; Uitwerken van de detail engineering van diverse laagspanningsinstallaties; Uitvoeren van kabelberekeningen middels intellec; Opstellen van rekwisities en typicals.
  1 broker | Minimaal 1 jaar | startdatum: Januari 2019
 • PROJECT CONTROL ENGINEER

  1 maand geleden

  Bergen op Zoom

  PROJECT CONTROL ENGINEER Dosign is voor één van haar opdrachtgevers op zoek naar een Project Control Engineer. Je gaat werken voor een bedrijf dat zich richt op de engineering, inkoop, fabricage, bouw, onderhoud en projectmanagement oplossingen in diverse industrieën. Heb jij ervaring met het monitoren van projecten dan is Dosign op zoek naar jou! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Controleren van multidisciplinaire projecten van conceptual engineering tot aan uitvoering; Monitoren van projecten op het gebied van tijd en geld; Opstellen en bijhouden van planningen; Contact onderhouden met projectmanagers.
  1 broker | Minimaal 1 jaar | startdatum: In overleg
 • SOFTWARE ENGINEER IN EEN (PETRO)CHEMISCHE OMGEVING

  1 maand geleden

  Regio Breda

  SOFTWARE ENGINEER GEZOCHT VOOR EEN INDUSTRIËLE SYSTEEM INTEGRATOR Voor een van onze opdrachtgevers, een industriële systeem integrator, zijn wij op zoek naar een ervaren Software Engineer. In deze functie word je verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe DCS systemen voor bedrijven in de petrochemische, chemische en voedingsmiddelenindustrie. Dit begint bij het opstellen van de productspecificaties waarna je deze uitwerkt tot een functioneel ontwerp. Vervolgens ben je actief betrokken bij de FAT&SAT testen op locatie en verleen je de nazorg. De organisatie is gespecialiseerd in Distributed Control Systems, welke worden ingezet om processen te reguleren waarin een hoge mate van veiligheid wordt gevraagd. Veel projecten zijn afkomstig van bedrijven uit de regio Rotterdam en Zeeland en als allround Software Engineer zal je regelmatig op locatie aanwezig zijn bij deze opdrachtgevers. Voor deze functie is het belangrijk dat je enkele jaren ervaring hebt als software engineer, bij voorkeur in een industriële omgeving. Van software als ABB800xa, Siemens PCS7, Schneider Electric Invensys, Foxboro en/of Emerson Delta V raak jij niet in de war en met de meesten kan je goed overweg. Deze functie is op het lijf geschreven voor mensen met een flexibele instelling die van een uitdaging houden. Geen project is hetzelfde en elk product wordt op maat gemaakt. De opdrachtgever is loyaal naar al haar werknemers en heeft de nadrukkelijke wens uitgesproken tot een vast dienstverband. Echter worden ZZP'ers ook aangemoedigd om te reageren indien zij op zoek zijn naar een langdurig project. Ben jij die ervaren Software Engineer die ik zoek en spreekt de omschrijving je aan? Reageer dan direct! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Opstellen van productspecificaties (FDS/DDS); Uitwerken van de conceptuele engineering naar een detail ontwerp; Implementeren van DCS systemen op locatie; Uitvoeren van FAT- en SAT-testen; Omzetten van P&ID's naar functionele operator software.
  1 broker | Intentie vast dienstverband | startdatum: Per direct
 • SOFTWARE ENGINEER IN DE BUILDING AUTOMATION

  1 maand geleden

  Regio Oisterwijk

  SOFTWARE ENGINEER GEZOCHT VOOR EEN INSTALLATIE- EN INGENIEURSBUREAU Voor één van onze opdrachtgever, een allround installatie- en ingenieursbureau, zijn wij op zoek naar een ervaren software engineer. In deze functie ben je actief betrokken bij projecten omtrent gebouwautomatisering binnen de hightech industrie in de regio Noord-Brabant. Veel van deze projecten zijn in opdracht van toonaangevende opdrachtgevers uit de hightech industrie zoals bijvoorbeeld ASML in Veldhoven. Op basis van de wens van de klant maak jij als Software Engineer een uniek ontwerp om diverse PLC- en SCADA-systemen zo harmonieus mogelijk te laten functioneren. Naast het ontwerp ben je uiteraard ook nauw betrokken bij het testen en inbedrijfstellen op locatie. Kleinere projecten zal je zelfstandig uitvoeren maar de grotere projecten worden in een team van automation professionals tot een succesvol einde gebracht. De betreffende opdrachtgever is dé toonaangevende organisatie op het gebied van building automation en is bekend met de laatste ontwikkelingen op softwaregebied. Elk besturingssysteem wordt op maat gemaakt en zodoende kunnen de werkzaamheden met recht omschreven worden als divers. De organisatie is loyaal naar al haar werknemers en heeft de nadrukkelijke wens uitgesproken tot een vast dienstverband. Echter worden ZZP'ers ook aangemoedigd om te reageren. Ben jij de ervaren Software Engineer die wij zoeken en spreekt de omschrijving je aan? Reageer dan direct! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Opstellen van productspecificaties op basis van de wens van de klant; Ontwerpen, programmeren en implementeren van besturingssystemen; Testen en inbedrijfstellen van de software op locatie bij de klant.
  1 broker | Intentie vast dienstverband | startdatum: Per direct
 • INTERIM PROJECT ENGINEER

  1 maand geleden

  Rotterdam

  INTERIM PROJECT ENGINEERING VOOR IN DE OFFSHORE! In deze vacature zijn wij voor een van onze opdrachtgevers op zoek naar een projectmatig inzetbare Project Engineer. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de uitvraag van de behoeftes van de interne klant. Je bent de drijvende kracht achter het formuleren van de technische specificaties en samen met je collega's verantwoordelijk voor controleren van het uitbesteden van het engineerings- en tekenwerk. Een veelzijdige en afwisselende rol waarbinnen zowel je technische als communicatieve vaardigheden op de proef worden gesteld. De organisatie is een zeer toonaangevende internationale speler in hun marktsegment. Op basis van het aangenomen werk dienen er aanpassingen aan het materieel gemaakt te worden. Rondom deze wijzigingen heeft de Project engineer een sleutelrol. Ben jij de technisch sterke en communicatief vaardige Project Engineer die wij zoeken? Zoek jij projectmatig werk binnen een grote internationale speler? Reageer dan direct! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Uitvragen van behoeftes bij interne klant; Behoeftes toetsen op haalbaarheid en maakbaarheid; Uitwerken van technische eisen; Overleg met collega's over uit te besteden werk; Contact onderhouden met contractors; Werk van contractors beoordelen en hier op aansturen; Zorgdragen voor correcte en zorgvuldige documentatie van de projecten.
  1 broker | Tot 1 jaar | startdatum: In Overleg
 • ENGINEER INSTRUMENTATIE IN DE INDUSTRIE

  2 maanden geleden

  Regio Oisterwijk

  INSTRUMENTATIE ENGINEER GEZOCHT VOOR INGENIEURSBUREAU IN DE HIGHTECH INDUSTRIE Voor een van onze opdrachtgevers, een allround installatie- en ingenieursbureau, zijn wij op zoek naar een ervaren Instrumentatie Engineer. In deze functie zal je veel werkzaamheden doen gericht op het gebied van veiligheid. Denk hierbij aan het classificeren van ATEX zones en het aanvullen van P&ID's op het gebied van veiligheid. Daarnaast zal je actief betrokken zijn bij het toekennen van SIL classificaties aan instrumentatie loops en het uitvoeren van EX-i berekeningen. De organisatie doet veel projecten op locatie bij ASML in Veldhoven. Jij zal als Instrumentatie Engineer betrokken zijn bij de nieuwbouw van een productielocatie van ASML en diverse renovatie projecten. Op dergelijke projecten worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van instrumentatie toegepast. Gezien de hightech omgeving van ASML, staan veiligheid en kwaliteit bovendien hoog in het vaandel. Er kan dus met recht gesproken worden van een uitdagende functie en daarom zijn wij op zoek naar iemand met enkele jaren ervaring als Instrumentatie Engineer. De organisatie heeft de nadrukkelijke wens uitgesproken tot een vast dienstverband. Echter worden ZZP'ers ook aangemoedigd om te reageren indien zij op zoek zijn naar een langdurig project. Ben jij de ervaren Instrumentatie Engineer die wij zoeken en spreekt de omschrijving je aan? Reageer dan direct! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Classificeren van ATEX zones; Opstellen van I/O lijsten; Uitvoeren van EX-i berekeningen; Aanvullen van P&ID's op het gebied van veiligheid; Toekennen van SIL classificaties aan Instrumentatie loops; Selecteren en specificeren van veldinstrumentatie.
  1 broker | Intentie vast dienstverband | startdatum: Per direct
 • FREELANCE TECHNICIAN E&I

  2 maanden geleden

  Botlek Rotterdam

  FREELANCE TECHNICIAN ELEKTROTECHNIEK & INSTRUMENTATIE VOOR EEN PRODUCTIEBEDRIJF Voor een productiebedrijf zijn we op zoek naar een ervaren Freelance Techncian E/I waarbij je verantwoordelijk bent voor het onderhouden, testen en repareren van Elektrotechnische installaties op het gebied van Elektrotechniek en Instrumentatie. De werkzaamheden zijn zowel preventief als correctief en voer je zelfstandig uit aan de hand van werkopdrachten, storingsmeldingen of aan de hand van werkinstructies. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als correctief; Het oplossen van storingen, het uitvoeren van testen en inbedrijfstellen van E&I systemen; Testen van het beveiligingssysteem; Het in- en uitbouwen, repareren, kalibreren en testen van apparatuur; Zorg dragen voor een correcte naleving van voorschriften m.b.t. kwaliteit, milieu, veiligheid en arbo; Ondersteunen van (junior) technicians E&I; Controleren en uitgeven van diverse vergunningen. DOSIGN FREELANCE Deze opdracht zal worden uitgevoerd via Dosign Freelance. Je werkt bij onze opdrachtgever en factureert naar Dosign. De administratieve zaken regelen wij. Jij krijgt binnen 14 dagen betaald na factuurdatum, ongeacht de betalingstermijn die de opdrachtgever hanteert.
  1 broker | Freelance opdracht | startdatum: In overleg
 • SENIOR MECHANICAL ENGINEER

  2 maanden geleden

  Regio Eindhoven

  SENIOR MECHANICAL ENGINEER GEZOCHT VOOR EEN HIGH-TECH BEDRIJF Voor een goede klant zoeken wij in de regio Eindhoven een Sr. mechanical engineer. Het bedrijf werkt met innovatieve opdrachten in de High-Tech fijnmechanica. In het bedrijf zelf is een enorme hoeveelheid beschikbare kennis en heeft aandacht voor de groei en ontwikkeling van hun personeel. Ze werken met complexe technologische ontwikkel- en maakprojecten. Met deeltrajecten en complete projecten van conceptfase tot en met de serieproductie ontzien zij de klanten. Herken jij je in het onderstaande profiel, reageer dan direct! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Samenwerken met collega's van verschillende disciplines; Verantwoordelijk voor de technische definitie en invulling van een multidisciplinair project; Opstellen van een programma van eisen in nauw overleg met de klant; Opstellen van concrete technische specificaties; Verantwoordelijk voor het concept, ontwerp, realisatie en integratie van de mechanische architectuur; Leiden van het projectteam op technisch gebied; Toezien op het budget en planning van het project.
  1 broker | Intentie vast dienstverband | startdatum: Per direct
 • BIM-MODELLEUR ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES REGIO TILBURG

  2 maanden geleden

  Regio Tilburg, NB

  BIM-MODELLEUR GEZOCHT VOOR EEN MULTIDISCIPLINAIR INSTALLATIEBEDRIJF Voor onze opdrachtgever, een multidisciplinair installatiebedrijf in de regio Tilburg, voornamelijk actief in de utiliteit, zijn wij op zoek naar een BIM-modelleur. Je gaat je bezighouden met het elektrotechnische aspect van diverse multidisciplinaire projecten voor o.a. ziekenhuizen, grote kantoorcomplexen, datacenters en grote multifunctionele complexen. Het gaat om een langdurig project met uitzicht op een vast dienstverband. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Modelleren van elektrotechnische tekeningen; Uitvoeren van clashcontroles; Vullen van BIM-modellen met Elektrotechnische installaties; Overleggen en intensief samenwerken met collega's van de afdeling Werktuigbouwkunde.
  1 broker | Intentie vast dienstverband | startdatum: Per direct
 • MECHANICAL PROJECT ENGINEER

  2 maanden geleden

  Geleen

  MECHANICAL PROJECT ENGINEER BINNEN EEN CHEMISCHE PRODUCTIEOMGEVING Wij zijn op zoek naar een ervaren mechanical project engineer. Als engineer zul je werkzaam zijn binnen een chemische productie omgeving. Je hebt ervaring met TA projecten. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Opzetten en coördineren van Piping / Mechanical engineering projecten, van engineering tot constructie en oplevering; Haalbaarheidsstudies uitvoeren en controleren; Verantwoordelijk voor veiligheid, budget, planning en engineering van projecten; Waarborgen dat de projecten aan alle kwaliteitseisen en geldende standaarden voldoen; Uitbesteden van engineering en constructie aan contractors; Werkzaamheden coördineren met interne afdelingen en ingehuurde contractors.
  1 broker | Langlopend Project | startdatum: ASAP
 • CONSTRUCTIE SUPERVISOR E&I

  2 maanden geleden

  Bergen Op Zoom

  CONSTRUCTIE SUPERVISOR E&I CHEMISCHE PRODUCTIEOMGEVING Voor één van onze opdrachtgevers, een internationaal ingenieursbureau, zijn wij op zoek naar ervaren supervisor E&I. Je zult als supervisor werkzaam zijn op een chemische plant en zult daar de supervisie hebben op verschillende constructie projecten. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Supervisie op E&I werkzaamheden op een productieplant; Troubleshooten en schakel tussen ingenieursbureau en uitvoering; Verantwoordelijk voor progressie volgens planning; Uitvoeren van visuele inspecties; Afwerken punch lists; Organiseren van toolboxmeetings en eventuele incident onderzoeken; Input geven voor meer- minderwerk.
  1 broker | Langlopend Project | startdatum: December 2018
 • CONSTRUCTIE SUPERVISOR PIPING / MECHANICAL

  2 maanden geleden

  Bergen Op Zoom

  CONSTRUCTIE SUPERVISOR PIPING & MECHANICAL CHEMISCHE PRODUCTIEOMGEVING Voor één van onze opdrachtgevers, een internationaal ingenieursbureau, zijn wij op zoek naar ervaren Piping / Mechanical supervisors. Je zult als supervisor werkzaam zijn op een chemische plant en zult daar de supervisie hebben op verschillende constructie projecten. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Supervisie op Piping en Mechanical werkzaamheden op een productieplant; Troubleshooten en schakel tussen ingenieursbureau en uitvoering; Verantwoordelijk voor progressie volgens planning; Uitvoeren van visuele inspecties; Afwerken punch lists; Organiseren van toolboxmeetings en eventuele incident onderzoeken; Input geven voor meer- minderwerk.
  1 broker | Langlopend project | startdatum: December
 • ZZP ENGINEER MACHINEBOUW

  2 maanden geleden

  Noord - en Zuid Holland

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR ZZP'ERS MET ERVARING IN DE MACHINEBOUW! Dosign is op zoek naar zzp'ers met ruime ervaring in de machinebouw. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar machinebouwers met ruime ervaring met het ontwerpen en verbeteren van machines. Jij zal als zzp'er aan de slag gaan en daarbij de voordelen van Dosign Freelance ervaren. Zo betalen wij zzp'ers uit binnen 15 dagen, hebben wij een groot netwerk aan opdrachtgevers en kunnen wij je administratie uit handen nemen. Kunnen wij wat voor elkaar betekenen? Neem dan contact met ons op! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Ontwerpen van machines op basis van de wensen van de klant; Vernieuwen en aanpassen van bestaande machines; Begeleiden van de ontwikkeling van diverse machines; Vervaardigen van productietekeningen van de machines; Overleggen met productie en andere afdelingen binnen de organisatie; Het technisch ondersteunen van de sales afdeling.
  1 broker | Projectduur | startdatum: In overleg