Dosign

 

Gegevens

Adres Marconiplein 20
Postcode 3025 AV
Stad Rotterdam
Land Nederland
Telefoonnummer +31 10 477 01 01
Email rotterdam@dosign.com
 • MECHANICAL ENGINEER DIE ZICH INZET VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST

  4 dagen geleden

  Den Haag

  DYNAMISCHE ORGANISATIE MET KLANTEN OVER DE HELE WERELD Onze opdrachtgever houdt zich bezig met de ontwikkelingen omtrent zonne-energie. Ze werken in een team van 25 man aan een duurzame toekomst. Het bedrijf is flink aan het groeien en is daarom op zoek naar versterking in de vorm van een ZZP-er of een doelstelling tot vaste aanstelling. Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk van het proces van de eerste schets tot aan het maken van prototypes. Ben jij een werktuigbouwer die duurzaamheid belangrijk vindt? Reageer dan snel! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Op conceptueel niveau bezig zijn met het probleem van de klant; Werktekeningen en productietekeningen in 3D uitwerken ten behoeve van de werkplaats en deze waar nodig aanpassen; Betrokken bij het maken van het prototype met de werkplaats en samen met andere engineers evalueren van de resultaten; Communiceren met de andere Engineers over het optimaliseren van de processen.
  1 broker | ZZP of doelstelling vaste aanstelling | startdatum: Per direct
 • SOFTWARE ENGINEER IN DE MACHINEBOUW

  1 maand geleden

  Regio Eindhoven

  SOFTWARE ENGINEER GEZOCHT VOOR EEN HIGHTECH MACHINEBOUWER Voor een van onze opdrachtgevers, een specialist op het gebied van thermische machines, zijn wij op zoek naar een ervaren software engineer. In deze functie word je verantwoordelijk voor het schrijven en programmeren van software voor HMI panelen. Het betreft een project omtrent de nieuwbouw van 3 ovens waar bijhorende HMI panelen voor worden ontworpen. Het project zal zeker tot het eind van 2019 doorlopen met een aanzienlijke kans op verlenging tot in 2020. Gezien de aard van het project en looptijd van het project wordt er specifiek gevraagd naar een ervaren software engineer met aantoonbare ervaring op het gebied van C# + WPF. Het is bovendien een sterke pré als je kennis hebt van Allen Bradley en BNR Controls. Omdat het een projectmatige functie betreft, is het bij uitstek geschikt voor ZZP'ers. Wij moedigen ervaren Freelance Software Engineers dus ook zeker aan om te reageren als de functieomschrijving hen aanspreekt. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Uitwerken van specificaties naar een functioneel ontwerp van HMI panelen; Programmeren en testen van HMI panelen.
  1 broker | Eind 2019 | startdatum: Per direct
 • SENIOR ELECTRICAL ENGINEER INFRA

  1 maand geleden

  Omgeving Dordrecht

  PROJECT BINNEN DE INFRA (BRUGGEN, TUNNELS EN SLUIZEN) Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een per direct beschikbare Senior Electrical Engineer die ervaring heeft binnen de infra. Binnen deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het vertalen van een basisontwerp naar een uitvoeringsontwerp. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Zelfstandig een basisontwerp vertalen naar uitvoeringsontwerp; Opstellen van berekeningen door middel van Vision / Intelec; Plannen en bewaken van de eigen werkzaamheden en hierover rapporteren; Overleggen met tekenaars / designers en eventueel tekenwerk uitbesteden.
  1 broker | Einde 2019 | startdatum: Per direct
 • E-PLAN TEKENAAR / CONSTRUCTEUR INFRASTRUCTUUR

  1 maand geleden

  Regio Dordrecht

  PROJECT WAARIN JE WERKT AAN BRUGGEN, TUNNELS EN SLUIZEN Voor een tijdelijk project in de omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar een Tekenaar/Constructeur Elektrotechniek die overweg kan met Eplan. Het gaat om een tijdelijke positie waarin je gaat werken aan infra gerelateerde projecten zoals bruggen, tunnels en sluizen. De opdrachtgever heeft momenteel een piek in het werk en zoekt daarom ter ondersteuning van dit project iemand die minimaal 3 maanden fulltime beschikbaar is. (Enige) ervaring met eplan is een eis vanuit de klant. Daarnaast vragen zij kennis van of ervaring met elektrotechnische schema's. Ben jij beschikbaar voor deze opdracht? Solliciteer, of neem contact op met Joram, recruiter Elektrotechniek op 06-10045561. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Het tekenen / ontwerpen van elektrotechnische installaties binnen de infra (o.a. bruggen, tunnels en sluizen); Het tekenen / ontwerpen van industriële besturingen en het selecteren van de juiste materialen en componenten; Aanpassen van bestaande tekeningen en zo nodig as-built maken; Algehele ondersteuning op het gebied van teken- en design werk; Regelmatig overleg voeren met collega's.
  1 broker | Minimaal 3 maanden | startdatum: Direct
 • ENGINEER SPRINKLERTECHNIEK

  2 maanden geleden

  Regio Tilburg

  SPRINKLER ENGINEER GEZOCHT VOOR EEN INSTALLATEUR Voor onze opdrachtgever, een multidisciplinair installateur in de regio Tilburg, zijn wij op zoek naar een Engineer Sprinklertechniek. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van sprinklerinstallaties binnen grote utilitaire projecten. Je zal engineering gaan combineren met tekenwerkzaamheden. Bovendien zal je controleren op de uitvoer en werk je nauw samen met de montageleider en chef-monteur. De organisatie betreft een allround installateur met een speciale afdeling welke is ingericht voor de sprinklertechniek. Het is voor deze functie geen vereiste om ervaring te hebben als sprinkler engineer (het is natuurlijk wel een pré). Met een werktuigbouwkundige of elektrotechnische achtergrond, enige ervaring met een of meerdere CAD-systemen en een affiniteit voor de utiliteit kom je ook zeker in aanmerking voor deze functie! De opdrachtgever is op zoek naar vaste werknemers en heeft de nadrukkelijke intentie uitgesproken tot een vast dienstverband. Maar op projectbasis liggen er ook zeker kansen voor ZZP'ers. Ben jij die aanstormende of gevestigde sprinkler engineer en spreekt de omschrijving je aan? Reageer dan direct! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Uitwerken van het voorontwerp naar detailtekeningen en principeschema's middels CAD-systemen; Maken van hydraulische berekeningen; Controleren op de uitvoer in samenwerking met de montageleider en chef-monteur; Opmaken van materiaallijsten en zorg dragen voor de bestellingen; Onderhouden van klantcontact.
  1 broker | Intentie vast dienstverband | startdatum: Per direct
 • ENGINEER W

  2 maanden geleden

  Regio Eindhoven

  ENGINEER W GEZOCHT VOOR EEN UTILITAIR INGENIEURSBUREAU Voor onze opdrachtgever, een multidisciplinair advies -en ingenieursbureau uit de regio Eindhoven, zijn wij op zoek naar een Engineer W. In deze functie word je verantwoordelijk voor de invulling van het ontwerpproces van werktuigbouwkundige gebouwgebonden installaties. De opdrachtgever verzorgt het technisch ontwerp van grote projecten voor (inter)nationale opdrachtgevers uit de utiliteit, farma en voedselindustrie. Deze functie biedt daarom een uitgelezen mogelijkheid om ook naar het buitenland te gaan voor je werk. Deze functie is beschikbaar voor zowel juniors als seniors en het salaris zal uiteraard evenredig zijn met de werkervaring die je meebrengt. Het is wel belangrijk dat je een werktuigbouwkundige achtergrond hebt op HBO-niveau met een specialisatie richting gebouwgebonden installaties. Een HIT-W is uiteraard een sterke pré voor deze functie. De opdrachtgever is nadrukkelijk op zoek naar vaste werknemers en heeft daarom een duidelijke intentie tot een vast dienstverband gecommuniceerd. Maar op projectbasis liggen er ook zeker kansen voor ZZP'ers. Ben jij die Engineer W die wij zoeken en spreekt de functieomschrijving je aan? Reageer dan direct! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Ontwerpen en tekenen van gebouwgebonden installaties (HVAC); Uitwerken van een voorlopig ontwerp naar definitief ontwerp; Opstellen van BIM-modellen.
  1 broker | Intentie vast dienstverband | startdatum: Per direct
 • (JR.) HARDWARE ENGINEER

  2 maanden geleden

  Regio Maastricht

  HARDWARE ENGINEER GEZOCHT VOOR EEN INDUSTRIEEL INGENIEURSBUREAU Voor een van onze opdrachtgevers, een industrieel ingenieursbureau uit de regio van Maastricht, zijn wij op zoek naar een hardware engineer. In deze functie word je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van diverse elektrotechnische installaties. Het ontwerp zal veelal gebeuren met Eplan, AutoCAD en SEE Electrical. Het is daarom een sterke pré als je met een of meerdere softwarepakketten al eens gewerkt hebt. Naast de bijhorende berekeningen zoals vermogensberekeningen en kabelberekeningen, zal je ook actief betrokken zijn bij de uiteindelijke testfase op locatie bij de klant. De organisatie doet veel werk voor industriële opdrachtgevers uit de regio zoals VDL Nedcar, Rockwool en Sekisui. De projecten zijn gevarieerd en geen dag zal dus hetzelfde zijn. Harde werkervaring als Hardware Engineer is voor deze functie geen harde eis (wel een sterke pré natuurlijk). Met een afgeronde HBO- of WO-opleiding richting de Elektrotechniek en een gezonde dosis ambitie, kom je ook zeker in aanmerking voor deze functie! Ben jij of ken jij de Hardware Engineer die wij zoeken en spreekt de omschrijving je aan? Reageer dan direct! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Ontwerpen van stroomschema’s, kastlay-outs, bekabeling en aansluitschema’s middels EPLAN, AutoCAD en/of SEE Electrical; Maken van berekeningen voor vermogens, kabeldiameters, kabelwegen, warmteverliezen etc; Begeleiden van de testfase; Op locatie bij de klant controleren van de voortgang van de projecten; Begeleiden, coördineren en controleren van uitbesteed werk; Uitvoeren van revisies.
  1 broker | Intentie vast dienstverband | startdatum: Per direct
 • FREELANCE INSTRUMENTATIE & PROCES CONTROL ENGINEER

  2 maanden geleden

  Rotterdam omgeving

  TIJDELIJKE POSITIE BINNEN DE PETROCHEMIE Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Freelance Instrumentatie Engineer. Het betreft een project waarin je onder andere basic engineering voor je rekening gaat nemen voor diverse deelprojecten binnen de petrochemie. De duur van de opdracht zal in overleg worden bepaald. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Ontwikkeling en begeleiding van P&ID's; Offerte evaluaties en het ontwikkelen van een gedetailleerd instrumentatie & control design zoals van toepassing op de verschillende fasen van het project; Basic- en detailengineering, eventueel de uitvoeringsbegeleiding en onderhoudt contact met de klant; Specificatie-, data- en loopsheets opstellen; Tijdens het project zorg je ervoor dat iedereen steeds de juiste informatie heeft, de opdrachtgever en de projectmanager, maar ook de aannemers, de leveranciers en de collega’s van de andere disciplines.
  1 broker | In overleg | startdatum: In overleg