Dosign

 

Gegevens

Adres Marconiplein 20
Postcode 3025 AV
Stad Rotterdam
Land Nederland
Telefoonnummer +31 10 477 01 01
Email rotterdam@dosign.com
 • FREELANCE WERKVOORBEREIDER INSTRUMENTATIE

  10 uur geleden

  Botlek Rotterdam

  ZZP WERKVOORBEREIDER GEZOCHT MET INSTRUMENTATIE KENNIS Voor een klus on-site zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider met instrumentatie kennis. Het gaat om een project voor de lange termijn, waarbij tevens de kans bestaat dat ze jou een dienstverband aan willen bieden als dit gewenst is. Het betreft een klus waarbij je verantwoordelijk bent voor onder andere de planning, calculatie en inspectie op het gebied van instrumentatie. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Het opstellen van offertes; Het maken van werkinstructies voor productiemedewerkers op de plant; Materiaallijsten voor productiemedewerkers samenstellen; De inkoop van de benodigde materialen voor correctief/preventief onderhoud; De benodigde uren vaststellen; Het signaleren van meer- of minderwerk; Lopen van inspecties; Contractvorming met onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers; Tekeningen controleren.
  1 broker | Lange termijn | startdatum: Per direct
 • DETAIL ENGINEER- CONSTRUCTEUR ELEKTRO & INSTRUMENTATIE INDUSTRIE

  1 dag geleden

  Rotterdam

  ONDERSTEUNING E&I PROJECTEN Wij zijn per direct op zoek naar een Detail Engineer- Constructeur Elektro & Instrumentatie Industrie voor een grote speler binnen de industrie. Het betreft een project voor minimaal 3 maanden. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Opstellen RFC pakketten, waaronder blok schema's, single line, kastindelingen inclusief materiaallijst, stroomkringschema's, kabelberekeningen, aansluitingen op PLC en RIO's etc; Je stelt zelfstandig de detail documenten op aan de hand van beschikbare basic documenten; Beheerst laagspanning en instrumentatie.
  1 broker | 3 maanden, kans op uitloop | startdatum: Per direct
 • MECHANICAL PROJECT ENGINEER

  4 dagen geleden

  Zuid Holland

  BIJ EEN PRODUCTIEBEDRIJF GERICHT OP DE LEVENSMIDDELENINDUSTRIE. Voor onze opdrachtgever, een productiebedrijf gericht op de levensmiddelenindustrie, zijn wij op zoek naar een ervaren Mechanical Project Engineer. Je gaat investeringsprojecten en modificatieprojecten in gang zetten en uitvoeren tot oplevering / turnover. De duur van het project is in eerste instantie beraamd op 1 jaar, maar dit kan verlengt worden. Je hebt aantoonbare ervaring met het leiden van projecten. Tevens heb je ervaring op het gebied van de bijbehorende wet- en regelgeving. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift, heeft goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent flexibel, zelfstandig en initiatiefrijk met een praktische en resultaatgerichte instelling. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Initiëren van engineering projecten en hier zelf de basic- en detailfases van uitvoeren; Opstellen van modificatie-scopes m.b.v. input vanuit de organisatie; Uitbesteden van werk aan aannemers; Aanvragen en evalueren van offertes; Aannemers on-site begeleiden bij het uitvoeren van projecten; Controleren van oplevert werk en afgeronde projecten overdragen aan operations.
  1 broker | Minimaal 1 jaar | startdatum: Per april
 • IKT 2 / 3 INSPECTEUR (ZZP)

  6 dagen geleden

  Regio Botlek

  VOOR DIVERSE PROJECTEN OP ZZP BASIS. Wij zijn doorlopend op zoek naar IKT2 of 3 gecertificeerde Inspecteurs die op ZZP-basis werken en graag gebruik willen maken van het netwerk van Dosign om aan nieuwe opdrachten te komen. Indien je interesse hebt en voldoet aan onderstaande voorwaarden, komen wij graag met jou in contact! Ref. 10980 TAKEN / WERKZAAMHEDEN Zelfstandig uitvoeren van plant inspectiewerkzaamheden van leidingwerk en drukhoudende equipment op diverse locaties in regio Rotterdam; Opstellen van rapportages en vervolgstappen.
  1 broker | Afhankelijk van opdracht | startdatum: In overleg
 • PROCESS TECHNOLOGIST

  6 dagen geleden

  Wageningen

  PROCESS TECHNOLOGIST Dosign is voor één van haar opdrachtgevers op zoek naar een Process Technologist. In de functie van Process Technologist ga je je on site bezighouden met het uitvoeren van projecten op het gebied van veiligheid, productkwaliteit, efficiency en bedienbaarheid. In de functie van Process Technologist ga je aan de slag voor een voedingsmiddelenbedrijf. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Verantwoordelijk voor diverse projecten; Het schrijven van een verbeterplan op basis van de huidige situatie in de fabriek t.o.v. de norm die verwacht wordt; Actief deelnemen aan het technologieplatform; Vertaalslag tussen R&D op het Innovation Centre en de technologen op de plant; Opvolgen van alle veiligheidsregels.
  1 broker | 6 maanden | startdatum: In overleg
 • FREELANCE TECHNICIAN E&I

  2 weken geleden

  Europoort, Zuid-Holland

  FREELANCE TECHNICIAN ELEKTROTECHNIEK & INSTRUMENTATIE VOOR EEN PRODUCTIEBEDRIJF Voor een productiebedrijf zijn we op zoek naar een ervaren Freelance Techncian E/I waarbij je verantwoordelijk bent voor het onderhouden, testen en repareren van bio installaties op het gebied van Elektrotechniek en Instrumentatie. De werkzaamheden zijn zowel preventief als correctief en voer je zelfstandig uit aan de hand van werkopdrachten, storingsmeldingen of aan de hand van werkinstructies. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als correctief; Het oplossen van storingen, het uitvoeren van testen en inbedrijfstellen van E&I systemen; Testen van het beveiligingssysteem; Het in- en uitbouwen, repareren, kalibreren en testen van apparatuur; Zorg dragen voor een correcte naleving van voorschriften m.b.t. kwaliteit, milieu, veiligheid en arbo; Ondersteunen van (junior) technicians E&I; Controleren en uitgeven van diverse vergunningen. DOSIGN FREELANCE Deze opdracht zal worden uitgevoerd via Dosign Freelance. Dat betekent dat de kandidaat ingeschreven moet staan bij de KvK en in het bezit moet zijn van de juiste verzekeringen om als E/I technician on site te kunnen werken.
  1 broker | Minimaal 6 maanden, max 24 maanden | startdatum: In overleg
 • FREELANCE WERKVOORBEREIDER / PLANNER E&I

  2 weken geleden

  Rijswijk, Zuid-Holland

  TIJDELIJKE ONDERSTEUNENDE KLUS BIJ EEN GROTE SPELER BINNEN DE E&I Dosign is met enige spoed op zoek naar een freelance werkvoorberedeider/planner E&I. Kandidaten die projectmatig willen werken worden kunnen ook worden ingezet voor deze tijdelijke opdracht. Het gaat om een opdracht voor een grote speler binnen de elektrotechniek en instrumentatie. Vanwege grote werkdruk zoeken zij momenteel een kandidaat die kan ondersteunen op het gebied van werkvoorbereiding en plannig/calculatie t.b.v. projecten binnen de industrie. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Je bent verantwoordelijk voor het vervaardigen en bewaken van planningen, projectadministratie en logistiek; Je bewaakt de projectadministratie en planning en stuurt indien nodig actief bij; Je controleert de binnengekomen bestekken, tekeningen, schetsen en andere gegevens en geeft waar nodig feedback; Je stelt werkpaketten samen en brengt eventueel toelichten en aanwijzingen aan in de documenten; Je onderhoudt contacten met de projectmanagers en andere stakeholders van de projecten om zodoende een vlotte uitvoering van het project te kunnen realiseren.
  1 broker | Minimaal 3-4 maanden, max. 12 maanden | startdatum: Per direct
 • FREELANCE BIM MODELLEUR W-INSTALLATIES

  3 weken geleden

  Rotterdam

  DOSIGN ZOEKT NU EEN FREELANCE BIM MODELLEUR W-INSTALLATIES IN DE UTILITEIT. Ben jij een freelance engineer die uitblinkt in z’n vakgebied? Ben jij verantwoordelijk, eigen baas en wil je goed verdienen? Bij Dosign Freelance vind je interessante projecten bij technische topbedrijven in binnen- en buitenland. Als startende of ervaren engineer geven wij je de ultieme mogelijkheid om je expertise te laten gelden in jouw technische vakgebied. Zonder je druk te hoeven maken over randzaken als administratie, belastingen, verzekeringen en acquisitie. Onze opdrachtgever is een werktuigbouwkundig installatiebedrijf welke zich al sinds de oprichting zo'n 30 jaar geleden bezig houdt met de meest complexe installatieprojecten binnen de utiliteitsbouw. Met zo'n 75 man personeel zet het bedrijf zich in om hoogwaardige kwaliteit te leveren. Op dit moment zijn zij op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde Freelance BIM Modelleur W-installaties die zelfstandig te werk kan gaan met complex modelleerwerk. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Het zelfstandig modelleren in Revit; Het aanmaken van families in Revit; Het zelfstandig uitwerken van ontwerp, werktekeningen, sparingstekeningen, principeschema's, maatvoering en detailtekeningen; Het deelnemen aan clash controls; Het uitwerken van technische ruimten aan de hand van een schets; Het controleren van modelleerwerk en het verwerken van benodigde aanvullingen; Het analyseren van diverse tekeningen en knelpunten in de voortgang van het project tijdig signaleren; Het samen met de Projectleider opzetten van planningen en het bewaken hiervan; Het deelnemen aan het werkoverleg; Het onder leiding van de technicus maken van berekeningen en voorlopige selecties; Het sporadisch en in overleg aanvragen en versturen van offertes, technische specificaties en maatschetsen en het doen van bestellingen.
  1 broker | Op freelance basis | startdatum: Per direct
 • SOFTWARE ENGINEER IN EEN (PETRO)CHEMISCHE OMGEVING

  3 weken geleden

  Regio Breda

  SOFTWARE ENGINEER GEZOCHT VOOR EEN INDUSTRIËLE SYSTEEM INTEGRATOR Voor een van onze opdrachtgevers, een industriële systeem integrator, zijn wij op zoek naar een ervaren Software Engineer. In deze functie word je verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe DCS systemen voor bedrijven in de petrochemische, chemische en voedingsmiddelenindustrie. Dit begint bij het opstellen van de productspecificaties waarna je deze uitwerkt tot een functioneel ontwerp. Vervolgens ben je actief betrokken bij de FAT&SAT testen op locatie en verleen je de nazorg. De organisatie is gespecialiseerd in Distributed Control Systems, welke worden ingezet om processen te reguleren waarin een hoge mate van veiligheid wordt gevraagd. Veel projecten zijn afkomstig van bedrijven uit de regio Rotterdam en Zeeland en als allround Software Engineer zal je regelmatig op locatie aanwezig zijn bij deze opdrachtgevers. Voor deze functie is het belangrijk dat je enkele jaren ervaring hebt als software engineer, bij voorkeur in een industriële omgeving. Van software als ABB800xa, Siemens PCS7, Schneider Electric Invensys, Foxboro en/of Emerson Delta V raak jij niet in de war en met de meesten kan je goed overweg. Deze functie is op het lijf geschreven voor mensen met een flexibele instelling die van een uitdaging houden. Geen project is hetzelfde en elk product wordt op maat gemaakt. De opdrachtgever is loyaal naar al haar werknemers en heeft de nadrukkelijke wens uitgesproken tot een vast dienstverband. Echter worden ZZP'ers ook aangemoedigd om te reageren indien zij op zoek zijn naar een langdurig project. Ben jij die ervaren Software Engineer die ik zoek en spreekt de omschrijving je aan? Reageer dan direct! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Opstellen van productspecificaties (FDS/DDS); Uitwerken van de conceptuele engineering naar een detail ontwerp; Implementeren van DCS systemen op locatie; Uitvoeren van FAT- en SAT-testen; Omzetten van P&ID's naar functionele operator software.
  1 broker | Intentie vast dienstverband | startdatum: Per direct
 • SOFTWARE ENGINEER IN DE BUILDING AUTOMATION

  3 weken geleden

  Regio Oisterwijk

  SOFTWARE ENGINEER GEZOCHT VOOR EEN INSTALLATIE- EN INGENIEURSBUREAU Voor één van onze opdrachtgever, een allround installatie- en ingenieursbureau, zijn wij op zoek naar een ervaren software engineer. In deze functie ben je actief betrokken bij projecten omtrent gebouwautomatisering binnen de hightech industrie in de regio Noord-Brabant. Veel van deze projecten zijn in opdracht van toonaangevende opdrachtgevers uit de hightech industrie zoals bijvoorbeeld ASML in Veldhoven. Op basis van de wens van de klant maak jij als Software Engineer een uniek ontwerp om diverse PLC- en SCADA-systemen zo harmonieus mogelijk te laten functioneren. Naast het ontwerp ben je uiteraard ook nauw betrokken bij het testen en inbedrijfstellen op locatie. Kleinere projecten zal je zelfstandig uitvoeren maar de grotere projecten worden in een team van automation professionals tot een succesvol einde gebracht. De betreffende opdrachtgever is dé toonaangevende organisatie op het gebied van building automation en is bekend met de laatste ontwikkelingen op softwaregebied. Elk besturingssysteem wordt op maat gemaakt en zodoende kunnen de werkzaamheden met recht omschreven worden als divers. De organisatie is loyaal naar al haar werknemers en heeft de nadrukkelijke wens uitgesproken tot een vast dienstverband. Echter worden ZZP'ers ook aangemoedigd om te reageren. Ben jij de ervaren Software Engineer die wij zoeken en spreekt de omschrijving je aan? Reageer dan direct! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Opstellen van productspecificaties op basis van de wens van de klant; Ontwerpen, programmeren en implementeren van besturingssystemen; Testen en inbedrijfstellen van de software op locatie bij de klant.
  1 broker | Intentie vast dienstverband | startdatum: Per direct
 • MODELLEUR UTILITAIRE HVAC REGIO NIJMEGEN

  3 weken geleden

  Regio Nijmegen

  MODELLEUR HVAC GEZOCHT IN DE UTILITEIT VOOR EEN INGENIEURSBUREAU Voor onze opdrachtgever, een multidisciplinair ingenieursbureau, zijn wij op zoek naar een modelleur HVAC. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het omzetten van 2D-tekeningen naar een 3D-model. Je zal betrokken zijn bij diverse projecten in de utilteit en industrie. De opdrachtgever is een toonaangevend ingenieursbureau. Deze Nederlandse organisatie is internationaal vertegenwoordigd met vestigingen over de hele wereld. De huidige functie zal worden ingevuld op de vestiging in de regio Nijmegen. Ben jij de modelleur die wij zoeken en spreekt de omschrijving je aan? Reageer dan direct! De functie is ook beschikbaar voor ZZP'ers. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Opmaken van 3D modellen aan de hand van 2D tekeningen; Doorontwikkelen en standaardiseren van het coderingssysteem; Opstellen van delen van het bestek; Ondersteunen van de engineersafdeling, constructeurs en bij de installatie.
  1 broker | Intentie vast dienstverband | startdatum: In overleg
 • BIM-MODELLEUR ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES REGIO TILBURG

  3 weken geleden

  Regio Tilburg, NB

  BIM-MODELLEUR GEZOCHT VOOR EEN MULTIDISCIPLINAIR INSTALLATIEBEDRIJF Voor onze opdrachtgever, een multidisciplinair installatiebedrijf in de regio Tilburg, voornamelijk actief in de utiliteit, zijn wij op zoek naar een BIM-modelleur. Je gaat je bezighouden met het elektrotechnische aspect van diverse multidisciplinaire projecten voor o.a. ziekenhuizen, grote kantoorcomplexen, datacenters en grote multifunctionele complexen. Het gaat om een langdurig project met uitzicht op een vast dienstverband. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Modelleren van elektrotechnische tekeningen; Uitvoeren van clashcontroles; Vullen van BIM-modellen met Elektrotechnische installaties; Overleggen en intensief samenwerken met collega's van de afdeling Werktuigbouwkunde.
  1 broker | Intentie vast dienstverband | startdatum: Per direct
 • MECHANICAL PROJECT ENGINEER

  3 weken geleden

  Geleen

  MECHANICAL PROJECT ENGINEER BINNEN EEN CHEMISCHE PRODUCTIEOMGEVING Wij zijn op zoek naar een ervaren mechanical project engineer. Als engineer zul je werkzaam zijn binnen een chemische productie omgeving. Je hebt ervaring met TA projecten. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Opzetten en coördineren van Piping / Mechanical engineering projecten, van engineering tot constructie en oplevering; Haalbaarheidsstudies uitvoeren en controleren; Verantwoordelijk voor veiligheid, budget, planning en engineering van projecten; Waarborgen dat de projecten aan alle kwaliteitseisen en geldende standaarden voldoen; Uitbesteden van engineering en constructie aan contractors; Werkzaamheden coördineren met interne afdelingen en ingehuurde contractors.
  1 broker | Langlopend Project | startdatum: ASAP
 • CONSTRUCTIE SUPERVISOR E&I

  3 weken geleden

  Bergen Op Zoom

  CONSTRUCTIE SUPERVISOR E&I CHEMISCHE PRODUCTIEOMGEVING Voor één van onze opdrachtgevers, een internationaal ingenieursbureau, zijn wij op zoek naar ervaren supervisor E&I. Je zult als supervisor werkzaam zijn op een chemische plant en zult daar de supervisie hebben op verschillende constructie projecten. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Supervisie op E&I werkzaamheden op een productieplant; Troubleshooten en schakel tussen ingenieursbureau en uitvoering; Verantwoordelijk voor progressie volgens planning; Uitvoeren van visuele inspecties; Afwerken punch lists; Organiseren van toolboxmeetings en eventuele incident onderzoeken; Input geven voor meer- minderwerk.
  1 broker | Langlopend Project | startdatum: December 2018
 • LABVIEW SPECIALIST

  3 weken geleden

  Haaksbergen

  OPZETTEN, BEGELEIDEN, UITVOEREN EN ANALYSEREN VAN TESTEN IN LABVIEW Onze opdrachtgever bedenkt en ontwikkelt hoogstaande oplossingen voor signaleringen. Denk hierbij aan tunnels, vliegvelden, boorplatformen etc. Op dit moment zijn zij bezig met de afronding van een high end en innovatief project waarbij licht centraal staat. Voor het opzetten en begeleiden van de tests, zijn zij op zoek naar een ervaren engineer met goede kennis van Labview. TAKEN / WERKZAAMHEDEN Opzetten test methodes in samenwerking met Projectleider; Begeleiden van de test; Analyseren resultaten; Aanbevelingen doen; Overdragen kennis van Labview aan collega's.
  1 broker | Intentie vast dienst | startdatum: in overleg