Overheid opdrachten | 10 opdrachten
 • Communicatieadviseur gemeente (32-36 uur)

  2 dagen geleden

  Onbekend - Zuid-Holland

  Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder. Taken U bent verantwoordelijk voor de communicatie binnen een aantal inhoudelijke projecten en de aan u toegewezen portefeuille. U bent verantwoordelijk voor de perswoordvoering omtrent de projecten en portefeuille die aan u toegewezen zijn. U adviseert de betrokken beleidsmedewerkers, het management en de projectleiders bij communicatieopgaven. Eisen U hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van communicatie of sociale wetenschappen. U hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur bij een gemeentelijke instelling. U hebt aantoonbare werkervaring met online strategieën, social mediastrategieën, overheids- en burgerparticipatie, perswoordvoering en crisiscommunicatie.
  1 broker | 32-36 uur
 • Beleidsadviseur ruimtelijke adaptatie (27 uur)

  3 dagen geleden

  Onbekend - Zuid-Holland

  Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder. Taken  U draagt zorg voor het begeleiden en evalueren van de stimuleringsregeling ruimtelijke adaptatie. U bent verantwoordelijk voor het vertalen van de strategische visie en doelstellingen naar een concrete opgave omtrent de invloed van het klimaat en de gevolgen hiervan voor de taken van het waterschap. U signaleert relevante interne en externe ontwikkelingen op de (middel)lange termijn, trends en knelpunten ten aanzien van meerdere beleidsterreinen en analyseert deze informatie. U treedt op als strategisch sparringpartner van het management en bestuur en adviseert hen over ontwikkelingen, beleid, projecten en/of onderzoek. U legt verbinding met zowel de andere beleidsterreinen (zoals duurzaamheid, energie en innovatie) als de programma’s Waterketen, Watersysteem, Wegen en Waterveiligheid. U vertegenwoordigt het waterschap bij interne en externe contacten en neemt namens de organisatie standpunten in. U onderhoudt actief contacten met relevante relaties. U ondersteunt gemeenten bij het in kaart brengen van de kwetsbaarheden door middel van stresstesten en risicodialogen. Eisen  U beschikt minimaal over een hbo (bij voorkeur wo) werk- en denkniveau op het gebied van milieu, water of vergelijkbaar. U hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. U hebt kennis van en ervaring met het opstellen van een strategisch en tactisch beleid, integrale beleidsadvisering aan de directie en het bestuur en het onderzoeken en opstellen van plannen.
  1 broker | 27 uur
 • Strategisch communicatieadviseur energietransitie (16 uur)

  4 dagen geleden

  Onbekend - Provincie Zuid-Holland

  Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.  Taken U geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het interne projectteam, de wethouders en het strategisch projectteam. U stuurt bij aan de overkoepelende communicatiestrategie die bijdraagt aan de doelen van het programma Nieuwe Energie en laat deze eventueel uitvoeren. U voert de regie over communicatie-uitingen. U bereidt het persgesprek voor de wethouders voor. U adviseert (pro)actief over communicatiekansen en mogelijkheden. U monitort samen met de senior communicatieadviseur Woonplus de belangen van de verschillende partijen, maakt afwegingen en voorziet de stuurgroep van strategisch communicatieadvies. U stelt samen met de werkgroep Communicatie de communicatiekalender, kernboodschap en de mediastrategie op. U bedenkt en (stuurt aan) organiseert effectieve manieren om in gesprek te gaan met de inwoners van de stad. U ontwikkelt en coördineert de productie van passende communicatieboodschappen en -middelen en doet voorstellen voor de inzet van (sociale) media. Eisen  U beschikt minimaal over een hbo werk- en denkniveau. U hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan met strategische interne en externe communicatie binnen een politiek-bestuurlijke organisatie. U hebt ervaring opgedaan binnen de vakgebieden duurzaamheid en/of milieu. U hebt ervaring opgedaan met verschillende vormen van participatie. Wensen  U hebt ervaring opgedaan met politiek-bestuurlijke en ambtelijke processen. U hebt meerjarige ervaring opgedaan met participatie en het creëren van betrokkenheid in de stad. U hebt kennis van stakeholdermanagement. U hebt ervaring opgedaan in samenwerkingstrajecten met verschillende partners. U bent op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie en duurzame energie.
  1 broker | 16 uur
 • Medior / Senior communicatieadviseur (16-36 uur)

  6 dagen geleden

  Onbekend - Amsterdam

  Uw werkzaamheden kunnen onder andere de volgende onderdelen bevatten: Taken U bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een communicatieaanpak voor het betreffende project en/of afdeling. U draagt zorg voor het uitwerken en uitvoeren van het participatieplan. U adviseert de afdeling en/of het projectteam omtrent communicatievraagstukken. U bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, inzetten en (laten) produceren van passende communicatiemiddelen. U adviseert en ondersteunt de omgevingsmanager / projectmanager / afdelingshoofd bij afdelings-, project- en/of omgevingscommunicatie. Eisen U hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding. U hebt minimaal 5 jaar ervaring als medior / senior communicatieadviseur met (publieks)communicatie binnen een overheidsinstelling of andere complexe organisatie. U hebt ervaring met publiekscommunicatie. Wensen U hebt ervaring met stakeholdermanagement in een complex speelveld met meerdere belangen. U hebt ervaring met projecten in de openbare ruimte.
  1 broker | 16-36 uur
 • Senior projectmanager gebiedsontwikkeling (32 uur)

  1 week geleden

  Onbekend - Amsterdam

  Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder. Taken U bent integraal verantwoordelijk voor alle ruimtelijke opgaven in de regio Zuidoost. U draagt zorg voor de ontwikkeling van planproducten en de organisatie van de bestuurlijke besluitvorming ter voorbereiding op woon-, werk- en maatschappelijke voorzieningen met aandacht voor leefbaarheid en veiligheid. U overlegt met buurtbewoners, woningcorporaties en andere stakeholders. U organiseert het interne afstemming- en besluitvormingsproces. U vormt een belangrijke schakel op het gebied van placemaking, communitybuilding, verduurzamingsopgaven en transformatieopgaven. U organiseert periodieke overleggen over de opgaven met externe stakeholders. Eisen U hebt minimaal een afgeronde wo-opleiding Planologie en/of Sociale Geografie. U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan als zelfstandig functionerend projectmanager met gebiedsontwikkeling en ruimtelijke opgaven. U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan als zelfstandig functionerend projectmanager binnen een G4-gemeente. Wensen U hebt aantoonbare kennis van en ervaring met het plan- en besluitvormingsproces ruimtelijke maatregelen (Plaberum). U hebt aantoonbare ervaring met participatieprocessen. U hebt aantoonbare ervaring met gebiedsontwikkelingen en –transformaties. U hebt ervaring met de verduurzamingsopgave van bestaand bezit.
  1 broker | 32 uur
 • Projectleider / Adviseur maatschappelijk vastgoed (24 uur)

  1 week geleden

  Onbekend - Noord-Brabant

  Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder. Taken  U adviseert met betrekking tot het investeringskrediet voor de realisatie van maatschappelijk vastgoed in de initiatief- en definitiefase en verzorgt de verdere planvorming van de projecten. U adviseert over bouwtechniek, het programma van eisen, het ontwerp, processen, installaties, procesplanningen, financiën aangaande bouw, gebruikerseisen en duurzaamheidsvraagstukken. U bent op een creatieve manier bezig de diverse vraagstukken haalbaar te maken. Eisen  U beschikt minimaal over een afgeronde hbo- en/of wo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van bouwkunde. U hebt als projectleider / adviseur in de afgelopen 5 jaar ervaring opgedaan in het vakgebied vastgoed binnen een gemeente. U hebt in de afgelopen 5 jaar ervaring opgedaan met gemeentelijk maatschappelijk vastgoed en de daarbij behorende gemeentelijke werkprocessen. U hebt in de afgelopen 5 jaar ervaring opgedaan met bouwkundig en financieel advies in de initiatief- en definitiefase en het opstellen van een investeringskrediet en de daaropvolgende uitvoeringsfase. U bent in de tweede en/of derde week van oktober beschikbaar voor een kennismakingsgesprek. Wensen  U hebt ervaring opgedaan met de realisatie van maatschappelijk vastgoed. U hebt ervaring opgedaan met gemeentelijke inkoopprocessen. U hebt ervaring opgedaan met het opstellen van investeringskredieten. U hebt actuele financiële bouwkundige kennis.
  1 broker | 24 uur
 • Recruitment consultant (36-40 uur)

  1 week geleden

  Onbekend - Dordrecht

  Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder. Taken U bent verantwoordelijk voor het verzorgen van het gehele recruitmentproces en maakt hierbij gebruik van meerdere kanalen, zoals databases, innovatieve media en uw eigen netwerk. U ondersteunt bij de corporate recruitment en de coördinatie daarvan. U onderscheidt zich in het recruitment met verschillende testmethodieken voor kandidaten, zoals Management Drives en DISC. U bent de sparringpartner voor het managementteam. Eisen U hebt minimaal 4 jaar ervaring opgedaan binnen de arbeidsbemiddeling. U werkt resultaatgericht en het halen van targets en het leveren van kwaliteit motiveren u. U bent in staat om de behoefte te achterhalen of te creëren bij opdrachtgevers.
  1 broker | 36-40 uur
 • Junior recruiter / consultant (40 uur)

  2 weken geleden

  Onbekend - Dordrecht

  Je neemt met een senior consultant de dag door. Afhankelijk van de prioriteiten die dag behoren de volgende taken tot je werkzaamheden: Je beoordeelt binnengekomen aanvragen van opdrachtgevers. Je werkt het wervingsprofiel uit en alles wat hierbij hoort om de juiste kandidaat te werven. Je zoekt naar kandidaten die passen bij de betreffende opdracht. Je zoekt dagelijks naar geschikte kandidaten voor toekomstige opdrachten. Je belt met kandidaten om hun interesses en beschikbaarheid af te stemmen. Je adviseert de kandidaten om de juiste kennis en ervaring te benoemen in hun cv. Je bereidt kandidaten voor op het sollicitatiegesprek. Je bent aanwezig bij sollicitatiegesprekken en leert deze zelfstandig te voeren. Je gaat met kandidaten in gesprek over salarisafspraken en arbeidsvoorwaarden. Je presenteert geschikte kandidaten bij je opdrachtgever. Je volgt de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en deelt deze ervaringen en analyses met je collega’s en opdrachtgevers. Je bent na je inwerkperiode verantwoordelijk voor het begeleiden van externe medewerkers. Eisen  Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding. Je hebt minimaal 1 jaar ervaring opgedaan in een commerciële functie. Je hebt minimaal 6 maanden ervaring opgedaan binnen de arbeidsbemiddeling. Je hebt bij voorkeur ervaring met het zoeken van kandidaten middels jobboards en LinkedIn. Je bent resultaatgericht, analytisch en besluitvaardig. Je bent representatief, assertief en communicatief sterk. Je bent flexibel en beschikt niet over een 9-tot-5-mentaliteit. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Wat bieden wij  Een leuke en informele werkomgeving. Een goed en marktconform salaris. Een inwerktraject en deelname aan ons interne ontwikkelingsprogramma. Directe begeleiding door een senior consultant. Groei naar een zelfstandige medior en daarna senior rol, met bijbehorende (financiële) ontwikkeling en een bonusregeling.
  1 broker | 40 uur
 • Recruiter / Consultant (medior / senior) (40 uur)

  2 weken geleden

  Onbekend - Dordrecht

  Wat je gaat doen en wat we van je vragen, lees je hieronder. Taken Je herkent talent en ervaring op basis van cv’s. Je adviseert de kandidaten om de juiste kennis en ervaring te benoemen in hun cv. Je stemt uitvragen af met opdrachtgevers. Je benadert kandidaten en onderhoudt telefonisch contact. Je realiseert een passende match tussen alle partijen. Je onderhoudt contact met de opdrachtgevers en medewerkers in je portefeuille. Je begeleidt jouw medewerkers en ondersteunt ze bij hun projecten en ontwikkeling. Je beoordeelt binnengekomen aanvragen en pakt deze (in overleg met het team) op. Als senior consultant begeleid je junioren hierin en laat hen zoekopdrachten voor jou uitvoeren. Je voert zelfstandig sollicitatiegesprekken. Je verricht zoekacties voor de werving van kandidaten, zowel met behulp van onze eigen database als met de beschikbare searchengines van jobboards en LinkedIn. Je gaat met kandidaten in gesprek over de arbeidsvoorwaarden en loon- en tariefafspraken. Je analyseert de arbeidsmarkt en signaleert kansen en bedreigingen. Je draagt als senior consultant bij aan de vorming en opleiding van junioren. Eisen Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding. Je hebt als consultant (of in een vergelijkbare rol) werkervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling (medior consultant minimaal 3 jaar, senior consultant minimaal 5 jaar). Je bent resultaatgericht, analytisch en besluitvaardig. Je bent representatief, assertief en communicatief sterk. Je hebt interesse in de voor ons relevante vakgebieden. Je bent flexibel en beschikt niet over een 9-tot-5-mentaliteit. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Wat bieden wij Een leuke informele werkomgeving. Een inwerktraject (afgestemd op je ervaring). Een goed en marktconform salaris. Een uitstekende bonusregeling. Een leaseauto of een regeling voor het gebruik van je eigen auto.
  1 broker | 40 uur
 • Interim-afdelingshoofd klantcontactcentrum (36 uur)

  1 maand geleden

  Onbekend - Zuid-Holland

  Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder. Taken U draagt zorg voor het implementeren van de nieuwe werkwijze, processen en projecten en besteedt aandacht aan de dienstverlening en bedrijfsvoering. U creëert een bedrijfscultuur waar aandacht is voor uniformiteit en een eenduidige uitvoering van de werkzaamheden. U besteedt aandacht aan de ontwikkeling van medewerkers en de kwaliteit van de geleverde dienstverlening. U maakt persoonlijke resultaatgerichte afspraken met medewerkers en bewaakt deze. U monitort de afspraken binnen het team en houdt overzicht op de werkvoorraad. U signaleert knelpunten en rapporteert aan het afdelingshoofd. U stuurt projecten aan indien nodig. U bevordert en bewaakt de samenleving met de verschillende afdelingen en externe stakeholders. Eisen U beschikt minimaal over een hbo werk- en denkniveau. U hebt in de afgelopen 7 jaar minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan als teamleider / afdelingshoofd van een gemeentelijk klantcontactcentrum waarbij de focus lag op participatie en schuldhulpverlening. U hebt in de afgelopen 7 jaar minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan met (producten uit) het taakveld participatie en schuldhulpverlening en de daaraan gerelateerde processen en wet- en regelgeving. U hebt aantoonbare werkervaring met geautomatiseerde gegevensbestanden omtrent schuldhulpverlening, zoals Stratech, Suit Inkomen en Werk of vergelijkbaar. U hebt aantoonbare kennis van personeelsmanagement opgedaan door middel van een afgeronde opleiding of aantoonbare werkervaring binnen een overheids- of non-profitorganisatie. U hebt aantoonbare kennis van terugvordering en verhaal opgedaan door middel van een afgeronde opleiding of aantoonbare werkervaring. U hebt aantoonbare kennis van integraal werken opgedaan binnen het sociaal domein door middel van een afgeronde training of aantoonbare werkervaring. U hebt aantoonbare kennis van en werkervaring met de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening en NVVK-richtlijnen. Wensen U hebt aantoonbare werkervaring met bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen van een gemeentelijk klantcontactcentrum binnen een gemeente met minimaal 70.000 inwoners.
  1 broker | 32-36 uur