Overheid opdrachten | 7 opdrachten
 • Projectleider (36 uur)

  1 dag geleden

  Onbekend - Provincie Zuid-Holland, Regio Rotterdam

  Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder. Taken  U werkt vanuit multidisciplinaire projectteams (onder andere civiel, groen, wijkregie, sociaal, handhaving, dienstverlening) aan ruimtelijke of maatschappelijke projecten in de stad. U geeft functioneel leiding aan het team Projecten en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onderliggende projecten die worden uitgevoerd. U voert het projectmanagement conform de GROTICK-methode en stuurt op het behalen van de planningen binnen de financiële en juridische kaders en mandaten. U zorgt tijdig voor de juiste bestuurlijke besluitvorming binnen de uitvoering van de projecten. U onderhoudt contact met bewoners, belangengroeperingen, maatschappelijke instanties en marktpartijen. U draagt zorg voor de (interne) opdrachtverstrekking aan ondersteunende teams of derden. Eisen  U hebt een academisch werk- en denkniveau, verkregen door minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van civiele techniek of planologie. U hebt minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol op strategisch / tactisch niveau. U hebt inzicht in bestuurlijke verhoudingen op gemeentelijk en hoger niveau. Wensen  U beschikt over een afgeronde opleiding op het gebied van projectmanagement. U hebt ervaring opgedaan met projecten binnen gemeentelijke overheden waarin participatie een belangrijk onderdeel was. U hebt ervaring opgedaan met het managen en uitvoeren van projecten volgens een de GROTICK projectmethodiek.
  1 broker | 36 uur
 • Medior communicatieadviseur gebiedsgerichte communicatie (32-36 uur)

  2 dagen geleden

  Onbekend - Amsterdam

  Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder. Taken U levert communicatieadvies en ondersteunt het gebiedsteam en de projectteams die werkzaam zijn in het stadsdeel. U draagt zorg voor de doorontwikkeling van de communicatie omtrent het gebiedsgericht werken. U beantwoordt adviesvragen bij andere stadsdelen omtrent het gebiedsgericht werken. U draagt bij aan de ontwikkeling van sociale netwerken in de buurten en netwerken van stakeholders. U schakelt tussen de verschillende opdrachtgevers en communicatiewerkzaamheden (niveaus). U stimuleert de dialoog met en tussen bewoners. U adviseert over de participatie binnen specifieke projecten. U schrijft en redigeert internet- en intranetteksten, bewonersbrieven en artikelen voor de gemeentekrant. U bent verantwoordelijk voor de webcare. Eisen U hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding of relevante werkervaring opgedaan op een vergelijkbaar niveau. U hebt als communicatieadviseur aantoonbare ervaring opgedaan met participatie (co-creatie). U hebt als communicatieadviseur aantoonbare ervaring opgedaan met publiekscommunicatie bij een overheidsinstelling of andere complexe organisatie. Wensen U hebt kennis van of ervaring met gebiedsgericht werken en gebiedsgerichte communicatie. U hebt ruime kennis van en ervaring met social media. U hebt binnen diverse projecten co-creatie toegepast als vorm van participatie.
  1 broker | 32-36 uur
 • Communicatiestrateeg (36 uur)

  5 dagen geleden

  Onbekend - Amsterdam

  Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder. Taken  U adviseert de directie en het management over de communicatiestrategie, inclusief de positionering en profilering en de vertaling naar de communicatiekaders en een concreet plan van aanpak. U stuurt de productie en het beheer van communicatiemiddelen zowel intern en extern aan. U signaleert relevante ontwikkelingen, kansen en bedreigingen, formuleert communicatiethema’s en zorgt voor ontmoetingen / dialogen met stakeholders. U stuurt de communicatieadviseurs van de stafafdeling Communicatie en de verschillende projecten van Metro en Tram aan en bewaakt de samenhang. U stelt het niveau van de communicatie-effectiviteit van de organisatie vast en bepaalt de aanpak om medewerkers of teams communicatiever te maken. U bewaakt het (centraal) budget voor communicatie en legt hierover verantwoording af aan de directie / het management. U denkt mee over hoe de organisatie er uit moet komen te zien en hebt een duidelijke visie over de inrichting van de communicatiefunctie. Eisen  U hebt een afgeronde wo-opleiding in de richting van communicatiewetenschappen of vergelijkbaar. U hebt minimaal 10 jaar ervaring opgedaan als communicatiestrateeg / senior communicatieadviseur binnen infraprojecten van een overheidsorganisatie. U hebt als communicatiestrateeg ervaring opgedaan met het positioneren en profileren van een organisatie. U hebt als communicatiestrateeg ruime ervaring opgedaan met de ontwikkeling en uitvoering van communicatiestrategieën en bent creatief met de vertaalslag naar effectieve communicatietrajecten. U hebt als communicatiestrateeg ervaring opgedaan bij één van de vier grote steden. U hebt ervaring opgedaan met projecten binnen de railinfrasector. U hebt als communicatiestrateeg ervaring opgedaan met het beheer en bewaken van eigen budget. U hebt ervaring opgedaan als sparringpartner voor directie en management. U bent in week 50 beschikbaar voor een kennismakingsgesprek. Wensen  U hebt kennis van organisatieculturen en communicatie binnen verandertrajecten. U hebt ervaring opgedaan met pers- en publieksvoorlichting.
  1 broker | 36 uur
 • Change consultant / Intrapreneur (32-40 uur)

  3 weken geleden

  Onbekend - Dordrecht

  Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder. Taken  U bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van nieuwe en langdurige klantrelaties en partnerships. U draagt zorg voor het creëren en uitvoeren van nieuwe en bestaande opdrachten. U verzorgt het creëren of faciliteren van blijvende veranderingen binnen organisaties. U werkt met Management Drives en eventuele andere instrumenten. U bouwt aan innovatie en transitie binnen bedrijven. U adviseert, traint en coacht teams en individuen. U werkt intensief samen met collega’s. Eisen  U hebt minimaal 8 jaar werkervaring opgedaan met het adviseren, coachen of trainen van professionals en teams aan de hand van Management Drives en/of andere instrumenten. U hebt werkervaring opgedaan met het ondersteunen en leiden van veranderingen en transities. U hebt oog voor de dynamiek tussen doelen, mensen, rollen en processen binnen organisaties. Wensen  U bent Management Drives-gecertificeerd. U beschikt over een netwerk van professionals die kunnen helpen bij de realisatie van opdrachten. U beschikt over een gezonde dosis humor en een pragmatische houding. U houdt van samenwerken en zelfstandigheid.
  1 broker | 32-40 uur
 • Junior recruiter / consultant (40 uur)

  1 maand geleden

  Onbekend - Dordrecht

  Je neemt met een senior consultant de dag door. Afhankelijk van de prioriteiten die dag behoren de volgende taken tot je werkzaamheden: Je beoordeelt binnengekomen aanvragen van opdrachtgevers. Je werkt het wervingsprofiel uit en alles wat hierbij hoort om de juiste kandidaat te werven. Je zoekt naar kandidaten die passen bij de betreffende opdracht. Je zoekt dagelijks naar geschikte kandidaten voor toekomstige opdrachten. Je belt met kandidaten om hun interesses en beschikbaarheid af te stemmen. Je adviseert de kandidaten om de juiste kennis en ervaring te benoemen in hun cv. Je bereidt kandidaten voor op het sollicitatiegesprek. Je bent aanwezig bij sollicitatiegesprekken en leert deze zelfstandig te voeren. Je gaat met kandidaten in gesprek over salarisafspraken en arbeidsvoorwaarden. Je presenteert geschikte kandidaten bij je opdrachtgever. Je volgt de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en deelt deze ervaringen en analyses met je collega’s en opdrachtgevers. Je bent na je inwerkperiode verantwoordelijk voor het begeleiden van externe medewerkers. Eisen  Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding. Je hebt minimaal 1 jaar ervaring opgedaan in een commerciële functie. Je hebt minimaal 6 maanden ervaring opgedaan binnen de arbeidsbemiddeling. Je hebt bij voorkeur ervaring met het zoeken van kandidaten middels jobboards en LinkedIn. Je bent resultaatgericht, analytisch en besluitvaardig. Je bent representatief, assertief en communicatief sterk. Je bent flexibel en beschikt niet over een 9-tot-5-mentaliteit. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Wat bieden wij  Een leuke en informele werkomgeving. Een goed en marktconform salaris. Een inwerktraject en deelname aan ons interne ontwikkelingsprogramma. Directe begeleiding door een senior consultant. Groei naar een zelfstandige medior en daarna senior rol, met bijbehorende (financiële) ontwikkeling en een bonusregeling.
  1 broker | 40 uur
 • Recruiter / Consultant (medior / senior) (40 uur)

  1 maand geleden

  Onbekend - Dordrecht

  Wat je gaat doen en wat we van je vragen, lees je hieronder. Taken Je herkent talent en ervaring op basis van cv’s. Je adviseert de kandidaten om de juiste kennis en ervaring te benoemen in hun cv. Je stemt uitvragen af met opdrachtgevers. Je benadert kandidaten en onderhoudt telefonisch contact. Je realiseert een passende match tussen alle partijen. Je onderhoudt contact met de opdrachtgevers en medewerkers in je portefeuille. Je begeleidt jouw medewerkers en ondersteunt ze bij hun projecten en ontwikkeling. Je beoordeelt binnengekomen aanvragen en pakt deze (in overleg met het team) op. Als senior consultant begeleid je junioren hierin en laat hen zoekopdrachten voor jou uitvoeren. Je voert zelfstandig sollicitatiegesprekken. Je verricht zoekacties voor de werving van kandidaten, zowel met behulp van onze eigen database als met de beschikbare searchengines van jobboards en LinkedIn. Je gaat met kandidaten in gesprek over de arbeidsvoorwaarden en loon- en tariefafspraken. Je analyseert de arbeidsmarkt en signaleert kansen en bedreigingen. Je draagt als senior consultant bij aan de vorming en opleiding van junioren. Eisen Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding. Je hebt als consultant (of in een vergelijkbare rol) werkervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling (medior consultant minimaal 3 jaar, senior consultant minimaal 5 jaar). Je bent resultaatgericht, analytisch en besluitvaardig. Je bent representatief, assertief en communicatief sterk. Je hebt interesse in de voor ons relevante vakgebieden. Je bent flexibel en beschikt niet over een 9-tot-5-mentaliteit. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Wat bieden wij Een leuke en informele werkomgeving. Een inwerktraject (afgestemd op je ervaring). Een goed en marktconform salaris. Een uitstekende bonusregeling. Een leaseauto of een regeling voor het gebruik van je eigen auto.
  1 broker | 40 uur
 • Recruitment consultant (36-40 uur)

  2 maanden geleden

  Onbekend - Dordrecht

  Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder. Taken U bent verantwoordelijk voor het verzorgen van het gehele recruitmentproces en maakt hierbij gebruik van meerdere kanalen, zoals databases, innovatieve media en uw eigen netwerk. U ondersteunt bij de corporate recruitment en de coördinatie daarvan. U onderscheidt zich in het recruitment met verschillende testmethodieken voor kandidaten, zoals Management Drives en DISC. U bent de sparringpartner voor het managementteam. Eisen U hebt minimaal 4 jaar ervaring opgedaan binnen de arbeidsbemiddeling. U werkt resultaatgericht en het halen van targets en het leveren van kwaliteit motiveren u. U bent in staat om de behoefte te achterhalen of te creëren bij opdrachtgevers.
  1 broker | 36-40 uur