HRM opdrachten | 4 opdrachten
 • HR Manager

  7 uur geleden

  Onbekend - Zuid-Holland

  Namens onze klant zijn wij op zoek naar energieke HR Manager die het HR team komt versterken. In je rol geef je leiding aan 2 HR specialisten (HR medewerker en externe salaris administrateur) en weet je met jouw leiderschap het team naar het volgende niveau te tillen. Je vindt het leuk om initiatief en verantwoordelijk te nemen en samenwerking op te zoeken met alle geledingen binnen de organisatie - met als doel de organisatie optimaal te laten presteren. Als HR Manager ga je de uitdaging aan om vanuit HR perspectief de groei en verandering van de organisatie te realiseren. Je komt in een dynamische en groeiende organisatie terecht waar je de gelegenheid krijgt om processen, initiatieven en HR brede topics op te zetten, te starten en verbeteren. Hierbij vind je het leuk om de ideeën niet alleen te bedenken maar ook te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de business strategie naar de HR strategie en het omzetten van de strategie naar operationele doelstellingen. Je draagt zorg voor de implementatie, borging en optimale inrichting van de werk- en HR processen. Belangrijke onderwerpen zijn hierin onder andere werving & selectie, onboarding, performance beoordelingen en talent reviews. Verder geef je gevraagd en ongevraagd advies omtrent de organisatie en cultuur ontwikkeling en verander trajecten. Je bent de sparringpartner van de directie en het operationele team over mens en cultuur gerichte onderwerpen. Als HR Manager denk je echt mee met de business en begrijp je hoe er in de business geld verdiend wordt.
  1 broker
 • HR Business Partner

  5 dagen geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie In deze rol ben je HR verantwoordelijke in de breedste zin van het woord. Je begeleidt managers en medewerkers en geeft advies over verschillende HR-zaken. Dit kan gaan over performance, lastige recruitment vraagstukken, verzuim, ontslagzaken, vragen over het pensioen, or zaken etc. Daarnaast behoren tot jouw functie de volgende taken: 1e aanspreekpunt voor alle HR advies werkzaamheden; Ondersteuning bij alle lopende HR-projecten; Stroomlijnen van HR Processen en dus efficiënter maken; Je denkt mee wat er vanuit HR gezien nodig is om de organisatie verder te ontwikkelen en geeft hier advies over; Je zorgt voor verbinding tussen alle lagen van de organisatie; Je houdt van dynamiek en vindt het ook leuk om veel ballen in de lucht te houden.
  1 broker
 • HR adviseur a.i.

  6 dagen geleden

  Onbekend - Beverwijk

  -Functioneringsgesprekken voeren -Recruitment -Aanspreekpunt voor het MT -Regelen van Verzuim -Je bent de enige HR professional op locatie Beverwijk
  1 broker
 • HR Officer – Interim/

  1 week geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie Kerntaken en verantwoordelijkheden: Personeelsadministratieve ondersteuning van de binnenlandse en buitenlandse kantoren; Bewaken van de afspraken inzake ontwikkeling van medewerkers; Ondersteunen bij verbeteren van personele processen, standaardiseren procedures, werkinstructies en inrichting en gebruik van digitale HR systemen; Verwerken, doorgeven en afhandelen van alle personele mutaties; Onderhouden en beheren personeelsdossiers; Controleren verlof, verzuim- en urenregistratie; Toezien op naleven rechten en plichten conform CAO en bedrijfsspecifiek personeelshandboek; Opstellen diverse zakelijke correspondentie en overeenkomsten en aanvullende afspraken met individuele medewerkers; Toezien op het tijdig voeren van ziekteverzuimgesprekken en waarborgen effectief verzuimbeleid.
  1 broker