HRM opdrachten | 7 opdrachten
 • P&O ADVISEUR

  3 uur geleden

  Onbekend - 's-hertogenbosch

  18 Einddatum: 21-11-2018 Optie op verlenging: Ja Aantal uur per week: 36 Sluitingsdatum: 3-5-2018 om 07:00 uur De afdeling P&O biedt een uitdagende opdracht voor een P&O adviseur waarbij de nadruk ligt op de Organisatie kant ligt. Als P&O adviseur ga je in ieder geval aan de slag met de Strategische personeelsplanning (SPP) binnen de provincie, daarbij coördineer je de werkzaamheden in een klein team dat zich met dit onderwerp bezig houdt. Ook ben je het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie voor dit onderwerp. Daarnaast zul aan de slag gaan als projectleider van het medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) dat dit jaar weer wordt uitgezet binnen de organisatie. Als projectleider MTO ben je voorzitter van de werkgroep, bestaande uit het management, OR, P&O, communicatie en andere betrokkenen. Je bent dus echt een spin in het web en werkt veel samen met diverse disciplines. Ook maak je samen met betrokkenen een plan van aanpak voor bijvoorbeeld de vervolgstappen op basis van de uitkomsten van het medewerkerstevredenheidsonderzoek. Als projectleider zul je daarnaast andere werkzaamheden op je nemen met een projectmatig karakter.
  1 broker | 36 uur | startdatum: 21-5-2018 | einddatum: 21-11-2018 | deadline: 3-5-2018
 • JOBHUNTER DETENTIE

  4 uur geleden

  Onbekend - Amsterdam

  1-05-2018 Einddatum: 31-12-2018 Optie op verlenging: Ja Aantal uur per week: 36 Sluitingsdatum: 4-5-2018 om 08:00 uur Jobhunter Werk en Veiligheid Werkzaamheden: Ontdekt de kwaliteiten van werkzoekenden met een detentieverleden en benadert van daaruit zeer proactief werkgevers. Legt, onderhoudt en verbetert contacten met werkgevers. Adviseert hen en fungeert als aanspreekpunt op het gebied van werkgeversarrangementen en personeelsvoorziening in samenwerking met de brancheteams binnen het Werkgeverservicepunt. Verwerft vacatures voor de werkzoekenden met een detentieverleden , faciliteert en adviseert hieromtrent. Zorgt er samen met de klantmanager voor dat de werkzoekende via de kortste weg naar werk een baan van voldoende omvang en van voldoende tijdsduur krijgt. Legt bedrijfsbezoeken af en verstrekt informatie over de werkzaamheden en de dienstverlening, • Overlegt met de werkgevers en de klantmanagers over de ondersteunende middelen die ten behoeve van de tewerkstelling ingezet kunnen worden. Bewaakt vastgelegde procedures en werkafspraken. Verzorgt bijbehorende rapportages, correspondentie en administratie. Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt op het werven van banen voor werkzoekenden met een detentieverleden d.m.v. koude acquisitie en jobcreation.
  1 broker | 36 uur | startdatum: 01-05-2018 | einddatum: 31-12-2018 | deadline: 4-5-2018
 • Senior Secretaresse

  6 uur geleden

  Onbekend - Zeist

  Je zorgt voor een effectieve, efficiënte secretariële, organisatorische en facilitaire ondersteuning van het management team van Risk & Compliance en de Managing Director Risk & Compliance. Je werkt voor ongeveer 50% van je tijd als secretaresse voor de Managing Director Risk & Compliance. De overige tijd besteed je aan het ondersteunen van het management team op gebieden zoals overzicht maken van budgetten, opstellen managementrapportages, ondersteuning van specifieke comités, organiseren van R&C brede management meetings, organiseren en boeken complexere buitenlandse reizen, managementondersteuning etc. Je werkt direct voor de Managing Director Risk & Compliance en rapporteert ook aan hem. Je directe verantwoordelijkheid daarbij is het geven van volledige secretariële ondersteuning. Je kan daarbij uitstekend om gaan met zeer vertrouwelijke informatie. Je kan hoofd- van bijzaken onderscheiden en je ondersteunt de Managing Director Risk & Compliance in het e-mail verkeer daarbij. Jij bewaakt de agenda van de Managing Director Risk & Compliance en je staat stevig genoeg in je schoenen om te zorgen dat collega's niet worden ‘geleefd’. Het beheersen van de Engelse taal is hierin essentieel. Je neemt initiatief, je bent inventief en kan je eigen werk en tijd goed organiseren. Je bent in staat om met alle onderdelen van R&C een band op te bouwen, zowel met de managers als met de medewerkers. Je bent de oren en ogen op de afdeling; jij bewaakt de menselijke maat. Naast eerder genoemde activiteiten voor het management team heb je de ruimte om zelf initiatieven te ontplooien die bijdragen aan de doelstellingen van Risk & Compliance en deze te presenteren in het management team.  
  1 broker | 4 maanden | 36 uur | startdatum: z.s.m.
 • HR ANALYTIC/P&O-ER MET FINANCIËLE EN ICT-AFFINITEIT

  2 dagen geleden

  Onbekend - Veghel

  1-06-2018 Einddatum: 31-01-2019 Optie op verlenging: Ja Aantal uur per week: 36 Sluitingsdatum:04-05-2018 om 10:00 uur Je gaat bij ons een administratie opzetten en doorontwikkelen voor het bijhouden van het personeelsbudget, zodat op elk moment van de dag met één druk op de knop duidelijk is welke financiële ruimte er al of niet is. In deze administratie gaat het niet alleen om de vaste samenstelling van ons maar ook om het bijhouden van inhuurkrachten die uit het personeelsbudget danwel uit andere budgetten worden betaald. Vervolgens moet het budget beheerd worden, waarbij je adviseert over de ruimte bij invulling van (tijdelijke) vacatures. Je houdt het (financieel) overzicht bij van de inhuurkrachten. Je presenteert iedere maand de stand van zaken aan het directieteam en de groep van leidinggevenden. Je bewaakt het budget en signaleert het als er overschrijding dreigt. Daarnaast toets je de P&O-procedures en werkinstructies op efficiency en effectiviteit. Waar nodig pas je deze aan en informeer je betrokkenen hierover. 1 - 2 maanden voor het creëren/opzetten/ontwikkelen van de administratie, 4 - 6 maanden voor het bijhouden van de administratie personeelsbudget en inhuur
  1 broker | 36 uur | startdatum: 01-06-2018 | einddatum: 31-01-2019 | deadline: 04-05-2018
 • HR Specialist

  5 dagen geleden

  Onbekend - Amsterdam

  Ensure accurate end-to-end payroll processing, including tax payments and related filings Perform all payroll transactions accurately and timely Respond to employee and management queries; escalate to HR Manager as appropriate Partner with local sites on HR activities, including new hire onboarding, employee life cycle changes and off boarding Assist with review of payroll processes and procedures to ensure pay practices are compliant with local employment laws Maintenance of human resource (HR) policies and objectives in accordance with company objectives Administer various human resource plans and procedures Develop standard and custom reporting as required Special projects and other related duties
  1 broker
 • HR Beleidscoördinator

  5 dagen geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie Binnen de afdeling HR Beleid van de organisatie zoeken we aanvullende versterking voor het schrijven/ontwikkelen van een sociaal plan. De uitdaging: Als medewerker HR beleid ga je zelfstandig, maar met input vanuit het HR team en de HR manager, een modern sociaal plan vormgeven en een mobiliteitsplan schrijven. Je zal rekening moeten houden met contacten met de bonden en de OR en projectmatig werken om initiatieven voortkomend uit dit project vast voor te bereiden. Concreet moet op 15 mei de eerste opzet, richtlijnen, gepresenteerd worden aan het bestuur. Er is een basis en een visie/doelstelling, maar we willen graag een expert erbij aansluiten om kleur aan de ideeen te geven en het plan vorm te geven.
  1 broker
 • HR ADVISEUR AMSTERDAM

  6 dagen geleden

  Functioneel Parket Amsterdam - Amsterdam

  De Operationele HR Adviseur gaat voornamelijk leidinggevenden adviseren met betrekking tot reguliere HR thema’s en het doorlopen van de bijbehorende processen. Denk hierbij aan verzuim, werving en selectie, arbeidsvoorwaarden, aanstellingen, ontslag, rechtspositie, Arbo en opleidingen. De Operationele HR Adviseur werkt hierin nauw samen collega’s van het Functioneel Parket maar ook van andere OM onderdelen en andere relevante partners zoals P-Direct en het ECO&P. De Operationele HR Adviseur maakt deel uit van het HR-adviesteam, dat bestaat uit drie HR adviseurs en een opleidingsadviseur. Dit team waarborgt dat HR gesprekspartner is voor de verschillende niveaus (bestuur, management en medewerkers) en dat er voor elk type gewenste HR-ondersteuning en –advies adequate adviescapaciteit en –kwaliteit aanwezig is. De Operationele HR Adviseur adviseert, ondersteunt en begeleidt de organisatie met betrekking tot de ontwikkeling van beleid en de toepassing van instrumentarium op het gebied van HR binnen een overheidsorganisatie. De Operationele HR Adviseur geeft advies aan het management inzake personele en organisatorische aangelegenheden. Daarnaast ondersteunt hij/zij de leidinggevenden ook in praktische zin bij de diverse HR-taken die de leidinggevenden hebben. De uitwerking en advisering over het te voeren personeelsbeleid is gebaseerd op het Algemeen Rijksambtenaren Reglement (ARAR), het Bezoldigingsbesluit Rijksambtenaren 1984 (BBRA), de Wet Rechtspositie Rechterlijke Ambtenaren (WRRA), het departementale personeelsbeleid en de beleidsrichtlijnen van het OM.
  1 broker
 • Project manager Change Management (HR Transformation)

  1 maand geleden

  Onbekend - Onbekend

  The purpose of the job is to drive the transformation to deliver exceptional facilities management services creating value and innovation to improve the employee workplace. The Project Manager will develop effective communication work-streams and change strategies to facilitate the employees transition and develop into a sustainable change. Responsibilities - Preparation and execution of a successful transition plan in EMEA while using the expertise and network of HR representatives (in Africa, Middle East, Russia and/ or Central European countries) - Develop a Change Management plan aligned to the organizational framework - Liaison with local HR for contract roll-out - Monitor, mitigate and escalate potential issues and risks - Deliver a training program - Identify business benefits and measures to track change management success - Compliance of HSE (Health, Safety and Environment) regulations - Weekly/ monthly reporting to Global Leaders
  1 broker