Finance opdrachten | 59 opdrachten
 • Interim Senior Financial Analyst

  54 minuten geleden

  Onbekend - Eindhoven

  Als Interim Senior Financial Analyst ben jij in je vorige opdrachten betrokken geweest bij grote verandertrajecten binnen de finance organisatie. Jij hebt een belangrijke rol gespeeld in het (her-)structureren van de finance processen. Taken als Interim Senior Financial Analyst Het analyseren van KPI rapportages. Het ontwikkelen/onderhouden en verspreiden van (ad hoc) rapportages. Optimaliseren van administratieve processen. Het opmaken van management rapportages. Je bent betrokken bij de maandafsluiting. Analyse van de cijfers. Leveren van input voor consolidatie op groepsniveau. Opvolgen afwijkingen budget en P&L. Ondersteunen bij IFRS-rapportage. Zorg dragen voor de goede functionaliteit en beschikbaarheid van financiële rapportagesystemen, met name Oracle. Opleiding en competenties Meer dan 5 jaar werkervaring in financial controlling, accounting; Werkervaring binnen een internationale organisatie in Logistiek/Productie is een eis; Excellente kennis van Oracle en Excel; Sterke interpersoonlijke vaardigheden; Hands-on mentaliteit, accuraat en analytisch; Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift. Ben je per direct beschikbaar voor de duur van 3-6 maanden? Kom dan met ons in contact.
  1 broker
 • Financieel Adviseur

  2 uur geleden

  Onbekend - Regio Utrecht

  Bij één van onze gemeenteklanten in het midden van het land zijn we momenteel op zoek naar een financieel adviseur. Het betreft hier een opdracht voor 6 maanden met de mogelijkheid om twee maal 6 maanden verlengd te worden. Startdatum is 1 november 2018 voor 32 uur per week.  Functie Binnen de organisatie werk je voor verschillende opdrachtgevers, waaronder een aantal colleges, maar voornamelijk ligt je aandachtsgebied bij de werkorganisatie. Je bent in staat om je moeiteloos te bewegen tussen de verschillende speelvelden en stakeholders. Je taken zijn onder meer: Financiële administratie van één van de gemeentes en de werkorganisatie; Aanleveren gegevens P&C cyclus en opstellen financiële overzichten; Assisteren bij opstellen jaarrekening; Beheer grootboek; BTW/BCF aangiftes; Opstellen rapportages tbv CBS.  
  1 broker
 • KOSTENDESKUNDIGE TUNNEL TECHNISCHE INSTALLATIES SENIOR

  3 uur geleden

  Onbekend - Amsterdam

  1-12-2018 Einddatum: 01-12-2019 Optie op verlenging: Ja Aantal uur per week: 24 Sluitingsdatum: 02-11-2018 om 08:00 uur Functieomschrijving Het zelfstandig adviseren over wijzigingen in het contract op het gebied van tunnel technische installaties met financiële gevolgen gedurende de aanbesteding- en uitvoeringsfase van de projecten van het programma Aanpak Wegtunnels Amsterdam. Werkzaamheden De werkzaamheden hebben betrekking op de financiële aspecten bij tunnel technische installaties en bestaan hoofdzakelijk uit: Het opstellen van ramingen en het toetsen / beoordelen van ramingen van ingenieursbureaus; Het tijdens de aanbestedingsfase actueel houden van de aanwezige contractraming en het opstellen van ramingen; Het tijdens de realisatiefase adviseren over impact van wijzigingen op de financiën; Het toetsen /beoordelen van begrotingen van opdrachtnemers; Het zorgdragen van regelmatige afstemming met het Hoofd Kostenmanagement; Het meedenken in onderhandelstrategie richting opdrachtnemers; Het actief deelnemen in het wijzigingsoverleg met opdrachtnemer.
  1 broker | 24 uur | startdatum: 01-12-2018 | einddatum: 01-12-2019 | deadline: 02-11-2018
 • MEDEWERKER VERBIJZONDERDE INTERNE CONTROLE

  5 uur geleden

  Onbekend - Naaldwijk

  5-11-2018 Einddatum: 05-02-2019 Optie op verlenging: Ja Aantal uur per week: 20-36 Sluitingsdatum: 26-10-2018 om 12:00 uur Samen met een aantal collega’s verzorg je de verbijzonderde interne controles waarmee wij de organisatie een onafhankelijk en objectief oordeel over de kwaliteit van haar processen geven. Je stelt zelfstandig de controle aanpak op. Je initieert risico-inventarisaties en neemt daar ook actief aan mee. Je stelt aanbevelingen op, signaleert en draagt bij aan de opvolging van die aanbevelingen. Dat doe je voor de uit te voeren verbijzonderde interne controles. Het vakgebied van de auditing kent voor jou geen geheimen meer. Vanuit jouw kennis en ervaring draag jij je steentje bij in de doorontwikkeling van het VIC team en neemt daarin een voortrekkersrol. Net als de andere medewerkers in het taakveld FC ben je een vakbekwame vertegenwoordiger vanuit het taakveld dat mede procesverantwoordelijk is voor alle VIC processen binnen het controleplan. Vanuit je vakmanschap volg je de actuele financiële en audit ontwikkelingen ontwikkelingen op de voet en herken je vlot knelpunten en kan je deze vertalen naar de Westlandse situatie.
  1 broker | 20-36 uur | startdatum: 05-11-2018 | einddatum: 05-02-2019 | deadline: 26-10-2018
 • Business Controller

  9 uur geleden

  Onbekend - Amsterdam

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een resultaatgedreven, communicatieve Business Controller die ervoor zorgt dat de Business-performances continue verbeteren. Na een interimperiode van 9 maanden is de doelstelling om over te gaan tot een dienstverband. Functie De Business Controller biedt analytische en operationele ondersteuning voor de (financiële) prestaties van de toegewezen Business Unit. Taken omvatten: -Bijdragen tot het behalen van financiële doelstellingen (omzet, winst en cash flow) door financiële analyse en operationele besluitvorming -Proactief bespreken zakelijk / financieel plan. Leveren van afgesproken rapporten en ad-hoc-analyse. Partner in onderdelen zoals Revenue Deductions, prijsontwikkeling, account monitoring, sales force effectiviteit en incentives -Verkoop- en kostenplanning voorbereiden en uitdagen
  1 broker
 • Freelance Senior Project Manager Supply Chain Management (Warehouse/ Inventory/ Change)

  9 uur geleden

  Onbekend - Randstad

  Bij een van onze opdrachtgevers hebben wij een uitdagend project voor een Freelance Project Manager Supply Chain Management & Inventory Management/ Inventory Control. Het betreft alhier een strategisch change- project dat rechtstreeks onder de CFO van onze opdrachtgever valt (in samenspraak met members van het supply chain/ warehouse management en de CEO). De CFO wil veel meer in control komen waarbij hij een verbetering voorstaat van het working capital en grote mogelijkheden heeft geïdentificeerd om structureel kosten te besparen. De opdracht kan starten in augustus of september, met een verwachte duur van circa 1 jaar. Functie Onze relatie wenst een integraal Supply Chain en Inventory Management systeem te implementeren, van het huidige decentrale naar centraal en hiermee de noodzakelijke kostenbesparingen en efficiencyvoordelen te realiseren. Gewerkt wordt met Oracle ERP.
  1 broker
 • Freelance Schade Actuaris Solvency

  9 uur geleden

  Onbekend - Randstad

  Voor een van onze opdrachtgevers in de verzekeringsbranche zijn wij op zoek naar een Freelance Schade Actuaris (Solvency). Start van de opdracht medio september voor de duur van ongeveer 3 maanden met optie op verlenging. Functie In deze rol help je de opdrachtgever met het geven van best estimates ten aanzien van diverse schade portefeuilles.
  1 broker
 • Freelance Data Warehouse (Release Management) Auditor

  9 uur geleden

  Onbekend - Randstad

  Voor een van onze opdrachtgevers in de financiële dienstverlening zijn wij op zoek naar een Freelance EDP Auditor. Deze opdracht is een specifieke audit voor een korte periode van ongeveer 100 tot 150 uur welke over meerdere weken verspreid kan worden (bijvoorbeeld 2 dagen per week voor 2 maanden). Start van de opdracht is eind september / begin oktober. Functie De auditor houdt zich bezig met een audit betreffende hun Data Warehouse en het releasemanagement hieromtrent.
  1 broker
 • Freelance Financial Controller

  9 uur geleden

  Onbekend - Randstad

  Voor een van onze relaties in de Randstad komen wij graag in contact met een all-round freelance financial controller. Duur van de opdracht is circa 6 maanden op basis van 5 dagen per week (4 x 9 uur is eventueel ook bespreekbaar). Startdatum op korte termijn maar uiterlijk begin oktober (bij voorkeur dus eerder). Functie In deze rol rapporteer je aan de Business Unit Controller van een grotere Business Unit met een omzet van ongeveer EUR 500 mln en 300 medewerkers. Op deze afdeling zijn continu circa 100 projecten gaande met een totale waarde van ongeveer 50 mln per jaar. Vanwege een drukke periode word je als rechterhand van de BU Controller ingezet om deze drukke periode door te komen. Grofweg bestaan je werkzaamheden uit 2 hoofdtaken: circa de helft van de tijd ga je besteden aan project control van deze circa 100 projecten. Een belangrijke component van deze werkzaamheden is dat jij zorg draagt voor een goede cash out planning door de projectleiders en diverse managers hierop te challengen (in totaal heb je circa 20 stakeholders die je moet challengen). Van belang is daarbij dat je de processen goed gaat begrijpen en je verdiept in de reserveringen, verplichtingen, inkoopcontracten, betalingstermijnen, etc. Hierdoor ben je vervolgens ook goed in staat om de balansposities beter te doorgronden en de cijfers toe te lichten. De andere werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van het team (bestaande uit 3 administrateurs en 2 assistent controllers) met de maandafsluiting, de begroting en diverse ad hoc zaken.
  1 broker
 • Freelance Senior Financial Controller (Food Production/ Allround Finance/ SAP)

  9 uur geleden

  Onbekend - Expected/ Verwacht

  Van een van onze relaties verwachten we binnenkort een exclusieve en nieuwe aanvraag te ontvangen voor een Freelance Senior Financial Controller (Food Production/ Global, Multinational/ Allround Finance/ SAP). Het betreft een hands-on invulling waarbij finance- breed werkzaamheden zullen moeten worden verricht (controlling, accounting, tax (btw), treasury, reporting (ifrs) etc), starten vanaf de maand oktober, uiterlijk november voor een periode van minimaal 3-6 maanden.    Inlichtingen Indien je enthousiast bent geworden en jouw profiel sluit aan bij de eisen voor deze VERWACHTE opdracht (nr. 6512), dan zien wij graag alvast jouw actuele (opdrachtgerichte) cv en motivatie per mail tegemoet. Uiteraard worden alle reacties strikt vertrouwelijk behandeld. Je ontvangt na reactie op deze opdracht een bevestiging per email. Let op; tijdens procedure in fase van Status "Verwacht" vindt geen actieve correspondentie plaats. 
  1 broker
 • Freelance Senior P2P Professional/ Accounting Manager (P2P/ R2R/ SAP)

  9 uur geleden

  Onbekend - West NL/ Verwacht!

  Van een van onze opdrachtgevers, een glolbal/ multinational, VERWACHTEN we een nieuwe aanvraag ontvangen voor een Freelance Senior P2P Professional met een gedegen accounting- achtergrond en grondige kennis van SAP (key-user). Starten per direct voor meerdere maanden.  Organisatie Volgt weldra.  Functie Volgt weldra. 
  1 broker
 • Freelance Allround Financial (P2P/ R2R/ O2C/ Projecten)

  9 uur geleden

  Onbekend - Zuid- Holland

  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Freelance Allround Financial. Fulltime, start zo snel mogelijk en voor een 4-tal maanden. Functie Binnen een professionele organisatie (25 mio) met een een finance team van 5 FTE, dien je zorg te dragen voor gedegen en correcte accounting. Gezien het kleine team dien je zeker bereid te zijn om zeer hands-on taken op te pakken, zoals bijvoorbeeld ook het nabellen van openstaande debiteuren. Daarnaast zal je de vragen van de accountant beantwoorden en mogelijkerwijs ondersteunen in een soepele overstap naar een nieuwe externe accountant (PBC lijst). Ook spelen er allerhande projecten zoals bijvoorbeeld een aanstaande integratie met een overgenomen bedrijf.  
  1 broker
 • Freelance Financial Controller (AO/IC)

  9 uur geleden

  Onbekend - Onbekend

  Voor onze opdrachtgever, een projectgestuurde organisatie, zoeken wij per direct een Freelance Financial Controller AO/IC, fulltime voor een periode van 4 tot 5 maanden. Functie Resultaatdoelstellingen:  - Proces van urenregistratie in kaart brengen en daar waar nodig verbeteren - Door ERP implementatie fungeer je als back up voor de rapportages  - Als financial controller met affiniteit voor de business ondersteun je de afdeling control.                                         
  1 broker
 • Freelance Projectmanager (COBIT)

  9 uur geleden

  Onbekend - Randstad

  Voor een van onze opdrachtgevers in de financiële sector zijn wij op zoek naar een Freelance Projectmanager Cobit. Start van de opdracht is medio oktober voor de duur van minimaal 6 maanden op full time basis. Functie In de rol van Projectmanager ben je de aanjager van de verdere ontwikkeling en de borging van het normenkader rondom COBIT. Je fungeert als spin in het web en speelt een belangrijke rol in het stakeholder management zowel intern als met de externe betrokkenen. Enige ervaring met COBIT is een must, echter je hoeft geen inhoudsdeskundige te zijn. Belangrijkste rol is dat er voortgang wordt gemaakt en dat het maturity level van de organisatie op dit vlak verhoogd wordt. De organisatie fungeert nu op niveau 2 en moet met terugwerkende kracht verhogen naar niveau 3.
  1 broker
 • Freelance Specialist Derivaten Controller

  9 uur geleden

  Onbekend - Randstad

  Van een van onze bancaire relaties hebben wij een mooie opdracht gekregen voor een Freelance Specialist Derivaten Controller. Opdracht start per zo spoedig mogelijk en is voor drie maanden met de mogelijkheid van verlenging.  Organisatie Het betreft een Nederlandse bank in de Randstad. Functie Het betreft een controlling rol bij het team dat belast is met de uitvoer van het Uniform Herstel Kader voor deze bank. Je komt terecht in een ervaren team dat uitbreiding nodig heeft vanwege een versnelling die men wil maken. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: het analyseren van klantdossiers conform instructie; het beoordelen van het dossier a.h.v. verschillende criteria; je zorgt voor correcte vastlegging en; je communiceert je bevindingen aan de relatie.
  1 broker