Finance opdrachten | 43 opdrachten
 • Project controller

  7 uur geleden

  Industriële organisatie - Rotterdam (Zuid-Holland)

  Project controller, de functie Astorium zoekt PER DIRECT voor een opdrachtgever in regio Rotterdam een Project Controller voor 40 uur per week. Hierbij zoeken wij het liefst iemand die vast in dienst kan treden, maar ben je tijdelijk beschikbaar en voldoe je aan het profiel? Reageer dan ook! Als Project Controller ben je verantwoordelijk voor de financiële bewaking van de projecten en voor het optimaliseren van verschillende processen. Je hebt een proactieve en doortastende houding en analytische denkvermogen. Heb jij kennis van Project Control? Kun je zelfstandig werken maar tegelijkertijd ook in teamverband? Beheers jij zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend? Dan dagen we je uit direct te reageren! Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden als Project Controller? Als Project Controller ben je verantwoordelijk voor het volgende: Het bewaken van de financiële zaken op verschillende projecten Analyseren en optimaliseren van diverse processen Het beheren van projectkosten Rapportages maken van de gemaakte analyses voor de manager en pro actief hierover adviseren Opstellen forecast Wat neem jij mee? Afgeronde relevante HBO opleiding Minimaal 3 jaar werkervaring in internationale omgeving Kennis van Project en Cost Control Goede beheersing van het Nederlandse en Engelse taal Rotterdamse mentaliteit Ad hoc kunnen schakelen Goede kennis van Excel Voor de bereikbaarheid van het kantoor is een auto noodzakelijk! Waar ga je aan de slag? Onze opdrachtgever is een snel groeiende internationale organisatie. Je komt te werken in een team met meerdere collega's. Wat is het aanbod voor de Project Controller? Onze opdrachtgever biedt een mooie uitdagende baan in een internationale, ambitieuze omgeving. Je kunt tijdelijk hier werken of je gaat voor een vaste baan! Salarisindicatie van €4000,- - €4500,- per maand o.b.v. kennis en ervaring Vakantiegeld Goede opleidingsmogelijkheden Veel doorgroei- en ontwikkelingmogelijkheden Ruimte om mee te bouwen in een groeiende organisatie ZZP-ers zijn welkom te reageren. Het maximale uurtarief bedraagt € 56,50 all-in. Is dit jouw kans? Ben jij de Project Controller die wij zoeken? Solliciteer dan vóór 19 juli 12.00 uur met CV in Word en motivatie via de button 'Solliciteer Direct'. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure. Solliciteer direct Neem contact op Bel met de recruiter
  1 broker | 40 uur
 • Freelance Begrotingspecialist Woningcorporatie

  8 uur geleden

  Onbekend - Brabant

  Wij hebben een interim opdracht vacant voor een Freelance Begrotingsspecialist bij een dynamische woningcorporatie. Het betreft een full time (36 uur) opdracht voor 3-6 maanden. Start zsm en uiterlijk medio augustus. Organisatie De woningcorporatie heeft een dynamisch jaar achter de rug met een aantal stevige projecten en aandachtspunten. Een aantal daarvan loopt nog steeds waardoor er niet voldoende capaciteit beschikbaar is om het begrotingstraject goed te begeleiden. Zodoende zoeken ze hier externe hulp voor. Functie Vanuit de verschillende afdelingen worden begrotingen aangeleverd die je doorrekend in WALS en vertaalt naar eenheidsniveau. Te denken valt aan de meerjarenbegroting, de investeringsbegroting, de bedrijfskostenbegroting, etc. Je bent de sparringpartner voor het MT voor het begrotingsproces en zorgt dat elke afdeling/manager zijn begroting tijdig aanlevert.
  1 broker
 • Controller

  11 uur geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie De Controller is verantwoordelijk voor al de financiële activiteiten binnen de sales operatie binnen de Benelux. De Controller stuurt een klein team aan van twee collega’s op het kantoor in Zuid-Holland en is verantwoordelijk voor het tijdig en juist registreren van (financiële) transacties en het beschikbaar hebben van relevante en betrouwbare cijfers. Je kunt denken aan de volgende taken en verantwoordelijkheden: Voorbereiden van periodieke rapportages, jaarcijfers en ad-hoc rapportages; Verzorgen van (fiscale) aangiftes; Jij bent het aanspreekpunt op het gebied van compliance voor deze entiteit; Sterke focus op (verbeteren van) Internal control en processen; Ook hands-on meewerken is “part of the job”, er is zeker ruimte om het proces te verbeteren maar het (operationele) werk moet tot die tijd opgepakt worden! Businesspartner voor het sales en logistieke team en lid van het Benelux MT.
  1 broker
 • Freelance Financial Controller

  14 uur geleden

  Onbekend - Onbekend

  Bij een van onze opdrachtgevers, een gespecialiseerde wereldwijde FMCG handelsorganisatie, hebben wij een opdracht voor een Freelance Financial Controller. De rol ontstaat vanwege het vertrek van een van de collega's uit het team. Het betreft een full time opdracht voor 3 - 6 maanden en de start is zo snel als mogelijk. Functie Je wordt verantwoordelijk voor een tijdige, accurate en betrouwbare vastlegging en verwerking van de financiële stromen ten behoeve van analyse, reporting en advies. Voor wat betreft de control werkzaamheden zorg je voor het verzamelen van de relevante data vanuit de financiële administratie, je signaleert en analyseert  verschillen en lost deze op. Je bent verantwoordelijk voor de  reconsiliatie van de grootboekrekeningen. Je vergelijkt actuals met het budget. Je bent verantwoordelijk voor de BWT aangifte, accruals, afschrijvingen, voorzieningen etc. Op het gebied van reporting ben je verantwoordelijk voor de maandafsluiting en het realiseren van de financiële rapportages. Je hebt een rol bij de totstandkoming van de budgetten. Je hebt een belangrijke rol richting accountants en belastingdienst. Je levert management informatie op verzoek en je bereidt de consolidatie voor. Tenslotte heb je een rol bij de totstandkoming en verbetering van verschillende processen. Je monitort de kwaliteit van de financiële administratie en rapporteert over eventuele tekortkomingen. 
  1 broker
 • Interim Credit Controller

  15 uur geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie Heel veel telefonisch contact met debiteuren (B2B Nederland en Belgie, beperkt voor Duitsland); Het managen en opvolgen van disputen in de organisatie (facturatie gerelateerd); Bewaken/verbeteren van het betaalgedrag en verlagen van de DSO; Maken van maandelijkse cashforecasts rapportage; Dossiers overdragen naar incasso.
  1 broker
 • Mobile Front End Developer (IOS and Android)

  16 uur geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie We are looking for an experienced mobile developer who is responsible for developing, testing, installing and supporting new and existing mobile apps (IOS/Android). Developing and supporting various mobile apps; Managing mobile release deployments; Implementing operational solutions in various countries; Functional testing of the app.
  1 broker
 • Controller

  16 uur geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie We hebben geen functieprofiel ontvangen, maar wel een context. Vaak zegt dit nog meer dan de taken zelf. Hoe kun je deze verschillende bedrijven in de maakindustrie nog beter laten samenwerken? Het proces van productie beter laten lopen? En wat valt er te winnen uit de inkoop van de materialen, maar ook de verkoopprijs en de marges? En welke synergie is er te halen uit de bedrijven, die toch min of meer hetzelfde doen? Er zijn nog meer acquisities aanstaande, dus wellicht kun je ook helpen bij dat deel en de integratie van de bedrijven? Aan welke knoppen kunnen er gedraaid worden door de business, KPI rapportages opstellen en verbeteren is een nadrukkelijk onderdeel van je functie. Later in het jaar komt er vanuit de VS een ERP implementatie aan, mogelijk kun je daar ook een rol in spelen, al lijkt de Finance Manager de aangewezen persoon om daarvoor in de lead te zijn. Voorlopig gebeurt er vooral veel in Excel.
  1 broker
 • Freelance Business / Plant Controller

  18 uur geleden

  Onbekend - Noord-Holland

  Bij een van onze opdrachtgevers hebben wij een opdracht voor een Freelance Business / Plant Controller. De start is begin juni voor een periode van minimaal 3 maanden totdat de structurele invulling is gerealiseerd. Functie Jij bent als Business / Plant controller verantwoordelijk voor de financiële resultaten van de productie site; Door het ontwerpen / professionaliseren van het kostprijs model geeft je betere inzicht in de winstgevendheid per bedrijfsonderdeel; Je ontwerpt en bouwt een Business Control Framework voor onze opdrachtgever; Je vertaalt het jaarplan naar onderliggende KPI's; Je draagt bij aan procesoptimalisatie; Naast Business Control activiteiten ben je ook verantwoordelijk voor de financiële rapportages van de plant, deze financiële rapportages verzorg je samen met een assistent controller die aan jou gaat rapporteren.
  1 broker
 • Freelance Transitiemanager Office 365

  18 uur geleden

  Onbekend - Randstad

  Voor een van onze opdrachtgevers in de industriële productie komen wij graag in contact met een transitiemanager/consultant MS office 365. In eerste instantie voor 24 uur in de week, voor minimaal 6 maanden met optie tot verlenging en optie tot uitbreiding van het aantal uren. Functie In dit Rotterdamse maar internationaal georiënteerde bedrijf, ben je als transitiemanager naar MS Office 365 in staat om als gesprekspartner voor zowel het management als de gebruikers op professionele wijze de transitie te doen. Dit door de situatie in kaart te brengen, de vinger op de zere plek leggen en de benodigde stappen samen te maken die nodig zijn om een toekomstbestendige transitie naar MS Office 365 te voltooien. Daarin zul je worden ondersteund door je collega managers op IT en Operations, en kun je het bestuur onafhankelijke adviezen geven waar mogelijk. Er heerst een echte Rotterdamse "no nonsens" mentaliteit, waarin lijnen kort zijn, kwaliteit en ownership enerzijds worden verwacht, maar ook een teamspirit waarin samenwerking en wederzijds respect hoog in het vaandel staan.
  1 broker
 • Freelance Reporting Specialist

  18 uur geleden

  Onbekend - Den Haag

  For one of our clients we are currently looking for fulltime Reporting Specialist. After 6 months of contracting and with mutual consent you will be offered a permanent contract. Start asap for at least 32 hours a week.  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een fulltime Freelance Reporting Specialist voor een periode van een half jaar. Na deze periode is het de bedoeling om een dienstverband aan te gaan bij de opdrachtgever. Start zsm Functie Checking the Monthly Close (Accounting)  Take care and deliver the management reports with your team of 6 colleagues within this international company. The reports concern about 60 entities among which Joint Ventures.  Controleren van de maandsluiting (Accounting) Verzorgen van de management rapportages in een team van 6, binnen een internationaal opererende organisatie. Het betreft een 60 tal entiteiten, niet zelden Joint Ventures.
  1 broker
 • Freelance Gemeentelijke Financial Professionals

  18 uur geleden

  Onbekend - Nederland

  Momenteel hebben wij meerdere verzoeken bij gemeentelijke instellingen om hen te ondersteunen met de uitdagingen waarvoor zij staan. De uitdagingen en vragen zijn divers, zo hebben wij o.a. interim aanvragen op de volgende gebieden: - Verbijzonderde Interne Controle (VIC) / Optimalisatie AO/IC; - Horizontaal toezicht; - Project- en Kwaliteitsmanagement; - De reguliere Planning & Control cyclus; - De "toekomstige" rechtmatigheidsverantwoording / verklaring.
  1 broker
 • Freelance Medior Administrateurs (2x)

  18 uur geleden

  Onbekend - Midden Nederland

  Voor een van onze opdrachtgevers in de productiesector zijn wij op zoek naar een tweetal Freelance Allround Medior Administrateurs. Start van de opdracht zo spoedig mogelijk voor de duur van 3 tot 6 maanden op full time basis (32 uur ook mogelijk) met optie op verlenging. Functie In deze rol ben je verantwoordelijk voor het tijdig, juist en volledig bijwerken van de financiële administraties van diverse vennootschappen (waaronder commercial accounting), het opleveren van balansdossiers en het aanleveren van verantwoordingen en opgave zoals BTW-aangiftes etc.. Daarnaast verzamel en lever je diverse KPI-rapportages. Zowel aan de debiteuren- als crediteurenzijde lever je je bijdrage.
  1 broker
 • Freelance Data Integration Specialist Infor/ M3 (v/h Movex)

  18 uur geleden

  Onbekend - Onbekend

  Voor één van onze opdrachtgevers, een global/ multinational, komen wij graag in contact met een Freelance Data Integratie Specialist Infor M3 (ERP). Op basis van 32-40 uur per week, naar verwachting voor minimaal een periode van 6 maanden met optie tot verlenging. Functie Je bent als data integratie specialist Infor M3 (ERP) in staat om: - data- en werkstromen tussen ERP (o.a. Infor M3), SaaS oplossingen en business applicaties tot stand te brengen, aan te passen en te beheersen; - samen te werken met architecten, masterdata specialisten, procesexperts en M3 specialisten; - integratieprojecten af te stemmen op de wensen en behoeften, en eventuele systeem problemen op te lossen; - normen en processen ontwikkelen om de projecten en initiatieven te faciliteren; - het belang van datakwaliteit te begrijpen, je ruime ervaring met masterdata management te gebruiken, en samen met je collega's de data te beheren; - primair de verantwoordelijkheid te nemen voor de datakwaliteit en de datastromen van de organisatie.
  1 broker
 • Freelance Project Manager FSSC NL-P2P

  18 uur geleden

  Onbekend - Regio West NL

  Van een van onze opdrachtgevers, een global/ multinational met het hoofdkantoor in NL, hebben wij een interim- verzoek ontvangen voor het aanreiken van een Freelance PM FSSC- P2P, die ervoor gaat zorgen dat de decentrale P2P- processen (allereerst) in NL worden gecentraliseerd (situatie uitbouwen/ toevoegen van reeds bestaand P2P- proces). Starten uiterlijk per 1 september aanstaande voor meerdere maanden.  Functie De juiste kandidaat hiervoor heeft een gedegen achtergrond in crediteurenprocessen (b2b) en heeft in het verleden ook leiding gegeven hieraan (mensen, processen, process owner, etc). Daarnaast gedegen ervaring met het centraliseren alsmede het inrichten van het P2P- proces als onderdeel van een FSSC (finance transformation, financial transition).  
  1 broker
 • Interim Specialist / Accountmanager Asset Based Finance

  18 uur geleden

  Onbekend - Regio Utrecht

  Voor een van onze opdrachtgevers, een Internationale bank, zijn wij op zoek naar twee Freelance Specialisten/ Accountmanagers Asset Based Finance, zowel voor Lease als voor Commercial Finance (Factoring). Het betreft een full time opdracht voor in ieder geval een jaar en bij voorkeur zo spoedig mogelijk starten. Functie Je komt te werken in een Customer Loyalty Team, waarbij je als team verantwoordelijk bent voor het (operationeel) beheer van een portefeuille van Grootzakelijke/ Corporate relaties. Je bent aanspreekpunt voor je klanten en visitekaartje namens deze bank. Je bent end-to-end verantwoordelijk, waarbij je je bezig zal houden met de opstart van nieuwe klanten, dagelijks klantcontact en beoordeling en analyse van het onderpand, waarbij het klantbelang en de klanttevredenheid bepalend zijn.
  1 broker