Engineering opdrachten | 52 opdrachten
 • INTERIM PRODUCTION MANAGER

  1 uur geleden

  Onbekend - Noord-Brabant

  FUNCTIE Key responsiblities: Daily management of a 3-shift operation, Quality Cost Delivery responsibility; Submit ideas to improve the efficiency; Deal with several activities and projects simultaneously, without losing overall control.
  1 broker | Fulltime
 • WERKVOORBEREIDER CIVIEL (MEDIOR/SENIOR)

  2 uur geleden

  Gemeentehuis Best - Best

  Als (medior-senior) werkvoorbereider Civiel bereidt je projecten voor binnen het gehele werkveld van de civiele techniek. Van het bouw- en woonrijp maken van woningbouwlocaties tot complete reconstructie plannen van bestaande woonwijken en bedrijfsterreinen.   Het werk bestaat vooral uit het ontwerpen/inrichten van de openbare ruimte, het in RAW-bestek zetten van het werk en het mede begeleiden verzorgen van de aanbestedingsprocedure. Ervaring met houden van toezicht op werken is een pre maar geen vereiste. Je werkt redelijk zelfstandig in teamverband. Samen met je collega’s zorg je voor de gevraagde inhoudelijke kwaliteit. Je werkt samen met projectleiders en specialisten van verschillende afdelingen binnen de gemeente. Je hebt een duidelijke meerwaarde door inbreng van je ervaring en (praktische) vakkennis.
  1 broker
 • INSTALLATIEBEHEERDER (GEBOUWGEBONDEN INSTALLATIES)

  1 dag geleden

  Tata Steel IJmuiden B.V. - IJmuiden

  Heb je ervaring met gebouwgebonden installaties als bijvoorbeeld Installatiebeheerder, Toezichthouder, Werkvoorbereider, of Projectcoördinator? Reageer dan op uitdagende functie! Wat ga je doen?  In de functie van Installatiebeheerder gebouwgebonden installaties ligt het accent op het beheren en verbeteren van gebouwgebonden installaties en de engineering van kleinere projecten binnen Tata Steel IJmuiden. Een goede relatie met de vaste leveranciers en de fabrieken is hiervoor onontbeerlijk. Je bent verantwoordelijk voor: Het voor technische installatie, op het vakgebied verwarming, ventilatie, koeling en sanitair (VKS) verantwoordelijk zijn voor de toegekende partners. Dit op het gebied van onderhoud, storingen, klanttevredenheid, verbetervoorstellen en uitwerking van dienstenplannen op engineeringgebied.  Het bij geconstateerde afwijkingen bijsturen / corrigeren van de leverancier(s). Het in samenwerking met de onderhoudsmanager zorg dragen voor een zo groot mogelijke klanttevredenheid binnen de daarvoor opgestelde kosten.  Het realiseren en onderhouden van een goede, op wederzijds vertrouwen / respect gebaseerde relatie met de interne klanten.  Het invulling geven aan Technisch Beheer en verbeteringen van de technische installaties en gebouwgerelateerde voorzieningen voor de partners op de locatie, zodanig dat de technische dienstverlening voldoet aan de eisen van de partners met optimale condities. Je rapporteert aan de Onderhoudsmanager. 
  1 broker
 • (SENIOR) MEDICAL WRITER (YACHT LIFE SCIENCES)

  1 dag geleden

  Multinational pharmaceutical company - Europe - home based

  Yacht Life Sciences has a vacancy for a (Senior) Medical Writer. For the Medical Writing team of our client, we are looking for a (Senior) Medical Writer who is willing to work from home and must be located in Europe. The main responsibility of the (Senior) Medical Writer will include the writing of plain language summary (PLS) for disclosure documents. This will be done for each study trial and provide background information on the clinical study along with the study results. By writing these documents, you must follow very specific guidelines, write for a layperson and try not to be too technical or scientific. In a later stage, or when time allows, you could be assigned to work independently to write and edit Clinical Study Reports (CSR), Investigator’s Brochures, Clinical Trial Results postings, annual reports, briefing documents, INDs, licensing submissions (BLAs, MAAs), or other complex clinical regulatory documents across multiple therapeutic areas. Furthermore, you participate in clinical project team meetings, other cross-functional team meetings and standards committees. As a (Senior) Medical Writer, you will ensure the quality of clinical regulatory documents by maintaining and promoting familiarity with ICH, GCP, and other standards.
  1 broker
 • BOUWKUNDIG PROJECTLEIDER

  1 dag geleden

  Wageningen Universiteit Holding B.V. - Wageningen

  Per direct ben ik op zoek naar een ervaren projectleider bouw. Jij bent minimaal 4 dagen en het liefst 5 dagen per week beschikbaar. Je komt te werken in een team van 7 projectleiders. Jouw werkzaamheden zijn heel divers zoals: - Het begeleiden van onderhoudsprojecten - Herindelen van gebouwen zoals wanden verplaatsen - Dak vervangen - Asbest verwijderen  - Bijdrage leveren aan het onderhoudsjaarplan voor 2019. - Offertes aanvragen en gezamelijk een planning maken.
  1 broker
 • PROJECT ENGINEER MECHANICAL

  1 dag geleden

  Sonneborn - Amsterdam

  Voor Sonneborn in Amsterdam zijn wij zoekende naar een interim professional die de positie van Project Engineer Mechanical wil oppakken. Er liggen tal van projecten die voornamelijk gericht zijn op modificaties, verplaatsen van pompen en aanpassen van piping. De duur is nog onbekend, maar ga er vanuit dat het minimaal een jaar is. Het interessante in deze rol is dat jij zowel het gehele ontwerp maakt en daarna het project begeleidt. Hierbij bepaal je o.a. het budget, scope en maak je de planning. Tevens schakel je contractors in om de werkzaamheden uit te voeren. Je werkt in teamverband en haalt je input van collega's die hun expertise hebben in; E/I, processing en software. 
  1 broker
 • VERGUNNINGVERLENER/CASEMANAGER

  1 dag geleden

  Gemeente Voerendaal - Voerendaal

  Ter vervanging van een zieke werknemer is de Gemeente Voerendaal op zoek naar een tijdelijke vergunningverlener/casemanager. Ervaring in het vak is gewenst.
  1 broker
 • MEDEWERKER EVENEMENTEN

  1 dag geleden

  Gemeente Tilburg - Tilburg

  Wie bij de gemeente Tilburg terecht komt met vragen of wensen, komt allereerst in contact met de medewerkers van de afdeling Dienstverlening. Voor burgers en bedrijven vormt deze afdeling de centrale ingang van de gemeentelijke organisatie. Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid staan natuurlijk voorop. De medewerkers zorgen ervoor dat de diensten goed toegankelijk zijn. Of het nu gaat om de balies in de Stadskantoren, de telefonische bereikbaarheid of de beschikbaarheid van digitale informatie en digitale transacties. De afdeling bestaat uit 10 teams die in drie clusters zijn onderverdeeld: het cluster Klantcontactcenter (KCC), het cluster Vergunningen en het cluster Maatschappelijke Ondersteuning (MO). Ook ROI (Regionale Dienstverlening, Ontwikkeling en Implementatie) valt onder de afdeling Dienstverlening. Cluster Vergunningen Bijna alle aanvragen voor vergunningen en toestemmingen passeren het cluster Vergunningen. Of het nu gaat om vergunningen voor het bouwen van een huis of voor het organiseren van een evenement. Natuurlijk hebben de medewerkers van het team persoonlijk contact met aanvragers, maar het proces zelf wordt steeds vaker volledig digitaal afgehandeld. Er wordt intensief samengewerkt met zowel in- als externe partners. Het clusters bestaat uit 2 teams.
  1 broker
 • PROJECTLEIDER DUURZAME STAD

  1 dag geleden

  Gemeente Helmond / Stadskantoor gem. Helmond - Helmond

  Duurzaamheid is een belangrijk thema wereldwijd, maar ook op regionaal niveau houdt men zich veel met duurzaamheid bezig. Daarom is de Gemeente Helmond op zoek naar een Projectleider voor het project Duurzame Stad.
  1 broker
 • INTERIM PROJECT ENGINEER

  1 dag geleden

  Onbekend - Rotterdam

  INTERIM PROJECT ENGINEERING VOOR IN DE OFFSHORE! In deze vacature zijn wij voor een van onze opdrachtgevers op zoek naar een projectmatig inzetbare Project Engineer. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de uitvraag van de behoeftes van de interne klant. Je bent de drijvende kracht achter het formuleren van de technische specificaties en samen met je collega's verantwoordelijk voor controleren van het uitbesteden van het engineerings- en tekenwerk. Een veelzijdige en afwisselende rol waarbinnen zowel je technische als communicatieve vaardigheden op de proef worden gesteld. De organisatie is een zeer toonaangevende internationale speler in hun marktsegment. Op basis van het aangenomen werk dienen er aanpassingen aan het materieel gemaakt te worden. Rondom deze wijzigingen heeft de Project engineer een sleutelrol. Ben jij de technisch sterke en communicatief vaardige Project Engineer die wij zoeken? Zoek jij projectmatig werk binnen een grote internationale speler? Reageer dan direct! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Uitvragen van behoeftes bij interne klant; Behoeftes toetsen op haalbaarheid en maakbaarheid; Uitwerken van technische eisen; Overleg met collega's over uit te besteden werk; Contact onderhouden met contractors; Werk van contractors beoordelen en hier op aansturen; Zorgdragen voor correcte en zorgvuldige documentatie van de projecten.
  1 broker | Tot 1 jaar | startdatum: In Overleg
 • SUPPLIER QUALITY ENGINEER NEW PRODUCT INTRODUCTION

  1 dag geleden

  Onbekend - Veldhoven

  FUNCTIE As a Supplier Quality Development Engineer of New Product Introductions (NPI) your mission is to take the lead in a multidisciplinary team. From early supplier involvement until the product design and supplier process is mature enough to be released for volume your mission is to drive and secure quality performance between the supplier and the Development department of ASML. Your main focus areas, when guiding the development of the design between development programs and suppliers, are: Introducing new parts with technologically challenging requirements to the supplier (Co-) developing suppliers in new aspects for production (e.g. process- and qualification techniques) Interpreting supplier technology and manufacturability capabilities and drive early supplier involvement into the ASML design project, meanwhile considering balance between cost and quality Professionalizing ASML outsourcing management by involvement in Strategic sourcing teams All activities must be in line with the sector and business line targets. Early supplier involvement You participate in development projects in the early design phases to secure the manufacturability of the design and technology availability from suppliers and drive early supplier involvement. New Product Introduction Next to executing NPI deliverables at the suppliers (e.g. Manufacturing Flow, PFMEA, Control Plan, Spec agreement,…) you support them with difficult manufacturing issues (e.g. yield and quality improvements). Also assuring within ASML a transfer to the volume supply chain department afterwards. Supplier Development You represent the Quality and Technological aspects within a multidisciplinary team that manages and controls the Quality, Logistic, Technology and Cost targets of a supplier. At the supplier you manage and challenge manufacturing processes to be efficient and fool proof by using Six Sigma tools (e.g. MSA, Capability analysis, ...). Furthermore, you identify non-conformities through auditing and drive subsequent implementation plans in cooperation with the supplier.
  1 broker | Fulltime
 • TECHNICAL AUTHOR

  1 dag geleden

  Onbekend - Veldhoven

  FUNCTIE You will be working in the department Mechanical Architecture, where you are responsible to create and maintain the technical communication needed to build and service our machines in the factory and field, based on the input of the manufacturing and equipment engineers. Your support structurally improves the quality and usability of our procedures. Responsibilities: Convert input from engineers and/or development documentation into effective technical documentation for ASML products according to the specifications and standards; Create and modify procedures for factory and service operations; Create and make changes to illustrations and convert illustrations to the required publishing format; Use documentation tools and apply the ASML style to the created or modified documents; Specify requirements concerning illustrations, technical input or user feedback; Signal problems with technical documentation and propose scenarios for solutions or escalate; Acts as a first point of contact on issues with documentation relating to the various projects and for handling incoming comments.
  1 broker | Fulltime, Parttime
 • TEST & MEASUREMENT AUTOMATION DEVELOPMENT ENGINEER

  1 dag geleden

  Onbekend - Eindhoven

  FUNCTIE Development of new Test and Measurement Automation (TMA) applications resulting in e.g. creation of automated testers and demonstrators, validations of designs and physical measurements; Apply a structured way of working: Requirement management, planning, tracking, quality of software, documentation, and communication; Maintaining and building new TMA competences, including measurement equipment and LabVIEW knowledge; Contributing to maintaining a network/community of suppliers, peers and customers; Supporting junior and hired TMA engineers.
  1 broker | Fulltime
 • DATA SCIENTIST

  4 dagen geleden

  Onbekend - Veldhoven

  FUNCTIE In the position of Analytics engineer you take responsibility: As a member of a project team: To find and combine (structured and unstructured) data, transfer it into information, as basic foundation for successful structural improvement project execution; To bring the knowledge on Big Data Techniques within the team on a higher level. Responsibilities Apply advanced skills and knowledge in Statistics, Business Intelligence and coding (e.g. R/SQL/Python); Create advanced analytical applications by developing statistical models to be used by others; Presenting and explaining analytical problems, approach, results and recommendations; Communicate clearly about analyses, expectations and progress; Perform complex queries, run models, link analyses and insights to business/project results and prepare reports; Collect, clean, organize (database knowledge) & analyse structured and unstructured data, recognize patterns & transform it to information; Attention to detail and accuracy.
  1 broker | Fulltime, Parttime
 • OPTICAL DESIGN ENGINEERS

  4 dagen geleden

  Onbekend - Veldhoven

  FUNCTIE The mission of the Design Engineer is to design, integrate & validate sustainable and reliable state of the art EUV technology. You work in a multidisciplinary team (physics, mechanics, mechatronics, software, electronics, etc.) and ensure an effective and smooth transfer to your internal customers (customer support, manufacturing). You know what your (internal) customers need, and provide (on site) support in case complex issues arise they cannot handle. As Design Engineer you will play a key role within a multidisciplinary team that delivers EUV optical elements. You will design, implement and test EUV hardware, software, and procedures. During all this you will be cooperating with other disciplines and suppliers where it is expected that you drive design aspects, analyse system problems, and support and plan issue resolution with peers. Furthermore, you will report the progress of above activities to the main stakeholders: The team leader and architect for EUV.
  1 broker | Fulltime