Engineering opdrachten | 5 opdrachten
 • Process Engineer Lead

  10 uur geleden

  Onbekend - Eindhoven

  Binnen het brede scala aan engineering en consultancy diensten dat onze klant aanbiedt, focus jij je op multinationals binnen de FMCG. Een aantal kernverantwoordelijkheden in deze job: Je geeft leiding aan een team van (process) engineers dat zorg draagt voor het leveren van consultancy diensten inzake een verscheidenheid aan engineering projecten. Het team neem vooral de kernprocessen van klanten onder de loep. Je maakt actief onderdeel uit van het Leadership Team. Je creëert en implementeerd strategie(n) voor: het (door)ontwikkelen van interne skills, acquisitie van relevante designsystemen, creatie van een ecosystemen van process engineering partners die zich onderscheiden op het gebied van gespecialiseerde procestechnologie en kennis van de markt. Vanuit jouw expertise biedt je input aan andere teams binnen de business. Je ondersteunt business development, inclusief het schrijven van proposals en het bijwonen van klantbezoeken. Je Co-ontwikkelt marketing materialen samen met het Business Unit Marketing Team. Deze rol focust zich op het verder uitbouwen van het process engineering gedeelte van de business in Nederland, maar je bent ook deel van onze opdrachtgevers' wereldwijde netwerk aan process engineers. Vanuit deze hoedanigheid zul je dus ook links hebben naar hubs in Asia, Afrika en UK. Voor de juiste kandidaat liggen er ook kansen om de functie te ontwikkelen op gebieden zoals bijvoorbeeld account management en project directorship, in lijn met je verantwoordelijkheden als team leader.
  1 broker
 • SME Bewaking & Beveiliging

  1 dag geleden

  Onbekend - Zuid-Holland

  Security & Surveillance. Risico analysis. Operational yearly plan. Formalise procedures for every production site. Translate security developments, into concrete plans. Other responsibilities.
  1 broker
 • ELEKTROMONTEUR

  6 dagen geleden

  Onbekend - Rotterdam

  FUNCTIE Voor internationale organisaties binnen de industrie is YER op zoek naar een elektromonteur met ervaring in de chemie. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek en dat je graag in het veld bezig wil zijn. De elektromonteur houdt zich bezig met onderhoud, reparatie, installatie en het testen van elektrische installaties of apparaten. Het werk is veelzijdig, dus flexibiliteit wordt in deze functie ook verwacht. Verder is het belangrijk dat de elektromonteur proactief en secuur te werk gaat.
  1 broker | Fulltime
 • Project Engineer

  1 week geleden

  Onbekend - Zuid-Holland

  Dit is een geweldige kans om lid te worden van het Benelux projectteam. Je bent gevestigd in regio Leiden en werkt nauw samen met onze klanten, andere stakeholders en je collega's over de hele wereld. Samen met je directe collega's (3 in België en 3 in Nederland) werk je aan het ontwikkelen en uitvoeren van Luchtbehandeling gerelateerde projecten in de industriële en procesindustrie, voornamelijk voor Nederland. Je betrokkenheid omvat de volledige cyclus van projectdefinitie samen met de verkoopafdeling, ontwerp, productie, contracten en implementatie tot en met de ingebruikname van installaties op locatie. In deze rol heb je direct contact met de klant, leveranciers en onderaannemers. Je werkt nauw samen met onze Sales en Serviceafdeling aan projecten die in omvang kunnen variëren van € 10k tot € 500k. Je bent een echte teamspeler met sociale vaardigheden voor mens- en klantmanagement en benadert projecten en projectafhandeling op een analytische manier. Belangrijkste activiteiten en verantwoordelijkheden Voorbereiden en uitvoeren van projecten vanaf de start tot het einde van de garantieperiode. Je staat in voor de engineering, planning, budgetbewaking en het voeren van een correcte projectadministratie; Ondersteuning geven en technisch sparringpartner zijn voor de Sales Engineers; Beoordelen van aanbiedingen van leveranciers op technische aspecten en prijsniveau; Houd de verschillende belanghebbenden binnen en buiten het bedrijf op de hoogte; Beheer garantieclaims en los garantieverlener binnen en buiten het bedrijf op. U werkt altijd met het oog op kwaliteit, veiligheid en efficiëntie.
  1 broker
 • DOCUMENT CONTROL ENGINEER

  1 week geleden

  Onbekend - Rotterdam

  FUNCTIE Wij zijn op zoek naar een ervaren projectmedewerker met kennis en ervaring binnen de industrie. Het is belangrijk dat je gestructureerd, punctueel en zelfstandig kan werken. De ideale kandidaat heeft een goed overzicht van alle werkzaamheden en kan door middel van een helicopterview ervoor zorgen dat er altijd overzicht over het project wordt bewaard. Je bent verantwoordelijk voor de documentatie voor alle disciplines, je kan verbanden leggen tussen engineeringsdocumenten en kan kan deze controleren op kwaliteit en precisie. Ook het verzamelen en verwerken van as-built documenten behoort tot je taken. In deze functie zal je nauw samenwerken met de project verantwoordelijke en je zal schakelen met meerdere stakeholders. Het onderhouden van contacten met stakeholders en het coördineren van de informatie is belangrijk.
  1 broker | Fulltime